BAHAR koduyla %30 İndirim | 1.750 TL üzeri alışverişlerde kargo ücretsiz

Yunanistan'a Gideceklerin Mutlaka Uğraması Gereken Yerler

Yunanistan, dünyanın en çok ziyaret edilen ülkelerinden biri. Özellikle yaz aylarında mükemmel bir tatil geçirmek isteyen herkes, yunan adalarına akın ediyor ve bu adaların güzelliklerinin tadını çıkarıyor. 

Biz de sizlere yolunuz Yunanistan'a düşerse mutlaka görmeniz gereken yerleri listeledik. 

 

Sakız Adası

Sakız ağaçlarıyla ünlü olan bu ada, masmavi denizleri, birbirinden güzel dükkanları ve sıcacık insanlarıyla ünlü. Bunların yanı sıra, Mesta ve Pirgi gibi köylerin doğal güzelliklerini koruyarak bu günlere gelmesi de turistlerin en çok dikkatini çeken özelliklerinden biri. Sakız Adası'na gitmeden Yunanistan'a gitmiş sayılmazsınız, bizden söylemesi...

Midilli Adası

Yunanistan'ın en büyük adalarından biri olan Midilli, 150 yıllık taş evleriyle gelen herkesi büyüleme imkanına sahip. Adadaki en güzel şeylerden biri de taptaze deniz ürünlerini masanıza getiren küçük restoranların olması ve mükemmel manzaranız eşliğinde sıcak yaz gecelerinin keyfini çıkarabilmeniz. 

Kefolonya Adası

Melissani mağarası ve görkemli gölüyle dünyanın dört bir yanından tursitlerin akın etmesini sağlayan Kefolonya Adası, büyüleyici atmosferiyle gelen herkesi etkiliyor. Küçük turlarla ya da kendi başınıza gezebileceğiniz bu doğa harikası yerde mağaraları görebilir, denize girebilir, küçük köylerini ziyaret edebilirsiniz.

Mikonos Adası

Küçük Vedenik Bölgesi'ndeki beyaz evleriyle, çılgın gece hayatıyla ve harika plahlarıyla ünlü olan bu ada, dünyadan her insanın büyük beğenisini topluyor. Gerçek bir tatil istiyorsanız doğru adresin Mikonos Adası olduğunu söyleyebiliriz.

Atina

Yunanistan'ın başkenti Atina, ismini savaş tanrısı olan Athena'dan alıyor. Kozmopolit ve modern görünümüyle de büyük dikkat çeken şehirde, binlerce dükkan gezebilir, gece hayatının tadını çıkarabilir ve unutulmaz bir tatil geçirebilirsiniz. 

 

Santorini Adası

Pinterest kullananların sıkça karşısına çıkan mükemmel manzaralı, bembeyaz taş evlerin olduğu fotoğrafları yaşamaya ne dersiniz? İşte orası Santorini Adası. Ohia ve Thira köyleri turistlerin çok sık ziyaret ettiği, gün batımının en güzel göründüğü yerlerden biri. 

 

Eh Yunanistan'a kadar gitmişken, Bonjouk Studio'nun aksesuarlarını götürmemek olmaz. Yunan Adaları atmosferine uyacağından emin olduğumuz aksesuarlarımıza buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

 

 

Fotoğraflar: 

https://www.greeka.com/eastern-aegean/chios/ 

https://neredekalinir.com/midilli-adasi/

https://www.goatsontheroad.com/discovering-the-magic-of-kefalonia-greece-our-5-day-travel-guide/

santorini.html

https://www.yogawinetravel.com/7-archaeological-sites-museums-in-athens-that-you-cant-leave-greece-without-seeing/

 

Yorum yapın

Yorumların yayınlanabilmesi için onaylanması gerektiğini lütfen unutmayın