BS35 koduyla %35 İndirim | 1.750 TL üzeri alışverişlerde kargo ücretsiz

Yılbaşı Hediye Önerileri

Yeni yıla girmemize çok az kalmışken, yılbaşı hediyelerini düşünmeye şimdiden başlamış olabilirsiniz. Hediyelerinizi seçerken size fikir verip, hediyelerinizi rahatlıkla seçebilmeniz için yazımızı afiyetle tüketebilirsiniz. 

1- Ailenize Hediye

Aile denilince aklımıza anlamlı ve mesaj veren hediyeler geliyor. Anneniz, büyükanneniz ya da ailenizdeki herhangi bir kişi için en anlamlı hediye kişiselleştirilebilir ürünler olacaktır. Kişiselleştirilebilir ürünler sizde anlamı olan bir kelimeyi ya da isminizi yazdırabilirsiniz.

Renkli siyah gözlüğe takılmış gözlük ipi, denizin üzerindeki şezlongda, kitabın üzerinde duruyor

2- En Yakın Kız Arkadaşınıza Hediye

En yakın arkadaşlarınıza hediye almak için bir özel güne ihtiyacınız yok! Onları sevdiğinizi ve değer verdiğinizi hediyelerle her zaman gösterebilirsiniz. Hem zarif, hem doğal, hem de sıra dışı kadınlar için tasarlandığımız Jasmine Doğal İncili Ametist Kolye ile kız arkadaşlarınıza sevgi dolu mesajlar verebilirsiniz!

Ametist taşlı lila kolye beyaz mermerin üzerinde

Jasmine Doğal İncili Ametist Kolyeyi keşfet!

3- Kız Kardeşinize Hediye

Kız kardeşinize hediye alırken BMIX koduyla kendinize de hediye alabilirsiniz! Hem birbirine benzer bileklikler takarak kız kardeşliğinizi simgeleyebilir hem de indirimle %30 indirimli alabilirsiniz! Coco Doğal İncili Rodokrozit Taşı ve Callie Doğal İncili Beyaz Mercan Kolye size ve kız kardeşinize çok yakışacak!

Beyaz ve pembe bileklikler masanın üzerinde

Coco Doğal İncili Rodokrozit Taşını keşfet!

4- İş Arkadaşlarınıza Hediye

Çalışmaktan gözleri bozulmuş, işkolik arkadaşlarınıza hediye olarak size önerimiz: Gözlük Zincirleri! Hem gözlüklerini bir daha kaybetmeyecekler hem de ofis kombinlerine şıklık katacak! Belki de bu gözlük zincirinde kullanılan Mercanın aşk taşı olması özelliği ile 2020'de hayatlarının aşklarını bulabilirler :)

Mercanlı pembe beyazlı gözlük zinciri siyah gözlük zincirine takılmış

Jules Mercan Gözlük Zincirini keşfet!

Yorum yapın

Yorumların yayınlanabilmesi için onaylanması gerektiğini lütfen unutmayın