BS35 koduyla %35 İndirim | 1.750 TL üzeri alışverişlerde kargo ücretsiz

Yepyeni Küpe Koleksiyonumuzla Tanışın!

Yakın zamanda bizden çok istediğiniz için koleksiyonlarımıza doğal inciler ve doğal taşlardan tasarladığımız halhallarımızı eklemiştik. Şimdi ise bir yenisini daha ekleyerek koleksiyonlarımıza küpelerimizi ekledik! Küpelerimizi daha yakından tanıyabilmeniz için bu blog yazımızı yazıyoruz.

Küpe takmadığımızda kendimizi eksik ve boş hissediyoruz. Siz de bizim gibi misiniz? Eğer öyleyse takı koleksiyonumuza küpelerimizi eklemenin tam zamanı! Doğal taşları ve doğal incileri küpelerimizde buluşturduk. Doğal taşlar, inciler, mercanlardan oluşan eğlenceli ve rengarenk Bonjouk Studio tasarımı küpelerle hem doğal taşların pozitif enerjisini üzerinizde taşıyın hem de tropik adaların esintisini üzerinizde hissedin!

1- Turks & Caicos İnci ve Mercan Küpe

Adını Turks ve Caicos adalarından alan küpemiz, canlı yaz renkleri ile bu yaz favori takınız olmaya aday! Turks ve Caicos Adaları, Lucayan'daki iki tropikal ada grubundan oluşan bir İngiliz Denizaşırı Bölgesi'dir. Atlantik Okyanusu ve Kuzey Batı Hint Adaları takımadalarıdır. Denizin berrak ve temiz görüntüsünün, bembeyaz kumsallar ile birleştiği bu bölge güzelliği ile göz dolduruyor. Biz de bu göz alıcılığı küpelerimize yansıtmaya çalıştık ve ortaya canlı, renkli, tam da yaza uygun Turks & Caicos İnci ve Mercan Küpemiz çıktı!

2- St Barts Turkuaz, İnci & Mercan Küpe

Tropikal esintilerle küpelerimizi tanıtmaya devam ediyoruz. Rengini, Saint Barthélemy adasının güzelliğinden esinlenerek tasarladığımız St. Barts Turkuaz, İnci & Mercan Küpede tam da yaza yakışacak doğal taşları kullandık. Turkuaz ve Mercan taşının uyumu ile bu yaz şans ve mutluluk sizden yana olacak!

3- Belize İnci, Mercan & Güneş Taşı Küpe

Belize İnci, Mercan & Güneş Taşı Küpemize adını veren Belize, 239 kilometreden fazla sahil şeridi ile nefes kesen güzel bir Karayip ülkesidir. 200'den fazla adaya sahip bu ülke, kesinlikle ölmeden önce görülmesi gereken yerlerden biri.

Güneşli günler yakında! Belize İnci, Mercan & Güneş Taşı Küpesi ile hem pozitif enerjiye sahip olun hem de küpemizin zarifliği ile tüm yazlık kombinlerinizin tamamlayıcı parçasına sahip olun!

4- Maui Turkuaz, İnci & Mercan Küpe

"The Valley Isle” olarak da bilinen Maui, ikinci büyük Hawaii adası. Ada, dünyaca ünlü plajlara, kutsal Lao vadisine, göçebe balinaların manzaralarına, muhteşem gün doğumu ve gün batımına sahip. Maui adasından esinlenerek tasarladığımız Maui Turkuaz, İnci & Mercan Küpede de bu göz alıcılığı yansıtmak istedik! Doğal incilerin ve doğal taşların muhteşem uyumu ile de tam da istediğimiz, yaza aylarına çok uygun küpemiz ortaya çıktı!

Yorum yapın

Yorumların yayınlanabilmesi için onaylanması gerektiğini lütfen unutmayın