BS35 koduyla %35 İndirim | 1.750 TL üzeri alışverişlerde kargo ücretsiz

Yeni Ürünlerimizdeki Doğal Taşları Yakından Tanıyın

Doğayı ve pozitif enerjileri üzerinizde taşıyabilmeniz için kolyelerimizi doğal taşlar ve doğal inciler ile özenle tasarlıyoruz. Daha önce tatlı su incilerini turmalin, mercan, apatit, ametist, akik gibi doğal taşlarla bir araya getirerek kolye ve bilekliklerimizi oluşturduğumuzu "Doğal Taşları Tanıyın" yazımızda bahsetmiştik.

Doğanın tüm renklerini üzerinde taşımak isteyen şık, modern kadınlar için yeni model tasarımlarımıza, yeni doğal taşlar ekledik. Bu doğal lüksü boynunuzda daha güçlü etkilerle taşıyabilmeniz için kolyelerimizde kullandığımız doğal taşlara yakından tanıyın!

1- Granat

Granat taşı ışık veren, koruyucu, köklü bir geçmişe sahip doğal taştır. Firavunlar zamanında yaygın olarak kullanılmış, öbür dünyada zevk almak için Mısır mezarlarına yerleştirilmiştir. Granat diğer değerli taşları korumak için de kullanılmıştır.

Sağlık taşı olarak da bilinen Granat taşı bedeni ve zihni iyileştirir. Negatif enerjileri uzak tutar. Özgüveni yüksek oranda arttırır. Umutsuz ve depresyonda olduğunuz dönemlerde size yardımcı olacaktır. Hedeflere, sevgiye ve başarıya ulaşmada şansını arttırır.

Beyaz mermer üzerine granat, turmalin, yakut-safir doğal taşlarından oluşmuş kolye

doğal inciler ve granat doğal taşından oluşmuş kolye

2- Güneş Taşı

Parlak ve pozitif enerjili parıltılara sahip Güneş taşı, ruhunuzu arındıracak. Güneş taşı enerjisini dünyadaki tüm potansiyel yaşamı getiren güneş tanrısı Ra'dan alır. Kendinizi güneş gibi etrafa ışık saçarken bulacaksınız!

Meditasyonda kullanılır. Yaşamdan zevk almanızı sağlar. Bolluk taşıdır ve özgürlüğe teşvik eder. İlham almak için de kullanabilirsiniz. Size iyi şans getirecek!

Güneş taşı ve doğal incilerden oluşmuş kolye

Güneş taşından oluşmuş kolye

3- Aquamarin

Aquamarin taşının bir Roma efsanesinde üzerinde taşındığında aşık edici ve başarılı etkileri olduğundan bahsedilir. Aquamarin latince "su" ve "deniz" kelimelerinden oluşur.

Aquamarin hayatınızı daha pozitif yönde etkileyecek. Stresi ve korkuyu ortadan kaldıracak. Ruhunuzu koruyacak. Ruhunuzu gençleşmeye ve yenilenmeye teşvik eder. Koşulsuz sevgi ve şefkat verir.

Aquamarin, Sodalit taşlarından oluşmuş kolye

4- Labradorit

Mistik efsanelerde sıkla rastlanan Labradorit Taşı kuzey ışıkları sonucu donmuş ateşten yaratıldığına inanılır. Yeşil ve mavinin en göz alıcı tonlarınan oluşur. Bu tonlar size gökyüzünü, denizi ve doğayı çağrıştıracak!

Labradorit taşı, titreşimleri ile sizi olumsuzluklardan koruyacak ve enerji verecek. İşlerinizde size yardımcı olacak ve ilham verecektir. Etrafınızdaki olayları daha net ve daha pozitif görmeye başlayacaksınız.

Güneş taşı ve labradorit taşından oluşmuş kolye

5- Fosfosiderit

Fosfosiderit taşı, sakinleştirici titreşimlere sahip, anksiyete giderici, tüm çakralara etkili doğal bir taştır.

Özellikle meditasyonda kullanılan Fosfosiderit taşı ile içinizdeki gücü bulacaksınız. İlk dokunuşuzda kalbinize etkisini hissedeceksiniz.

Fosfosiderit taşından oluşmuş doğal incili bileklik

doğal incili fosfosiderit kolye

6- Yakut-Safir

Yakut ve Safir Taşları geçmişten beri fiziksel ve zihinsel tüm konularda en etkili taş olmuştur. Kalbi ve zihni güçlendirir. Yakut-Safir taşının göz alıcılığı ruhunuza da yansıyacak!

Girdiğiniz her ortamda dikkat çekmenize ve odak noktası olmanızı sağlayacak. Liderlik vasfınızı arttırır. Zihninizi açar ve motive olmanıza yardımcı olur.

doğal taş ve doğal incilerden oluşmuş kolye

yakut-safir doğal taşından oluşmuş doğal incili kolye

7- Morganit

Morganit, pembe beril olarak da bilinir. Yüksek derecede parlaklığa sahiptir.

Merhamet, empati, oto kontrol sağlar. Aşk ve sevgi duygularını güçlendirir. Stesi azaltır. Sorunları çözmeye yardımcı olur. Çakraları temizler ve dengeler. Kendi gücünüzü ve cesaretinizi keşfettirip size güven verecektir. Size iyi şans getirir!

doğal incili doğal taşlı kolye

doğal incili doğal taşlı kolye

8- Spinel

Spinel kırmızı, pembe, mor, sarı, renksiz, siyah ve kahverengi renklerde bulunabilir. Spinel bir canlanma taşıdır. “Ölümsüzlüğün Taşı” olarak da bilinir.

Stresinizden ve endişelerinizden kurtulursunuz. Sizi enerji ile doldurur. Toksinlerinizden kurtulursunuz. Kişiliğin olumlu yanlarını geliştirir. Auranızı temizler. Hayatınızdaki insanlarla daha yüksek iletişimde olursunuz.

Doğal Taşlı doğal incili kolye

9- Opal

Opal taşı ismini Latince opalus ve Sanskritçe upala’dan alır. “Mücevher” ya da “değerli taş” anlamına gelir. Opal içerisinde küçük ışıltılı parçacıkları var gibidir. 99 kadar farklı çeşidi vardır. Kozmik görüntüsüyle göz kamaştırır.

Sevgi, umut ve şefkat taşıdır. Kızgınlığı geçirir. Kişide özgüveni arttırır. Duygular ve akıl konusunda bütünlük sağlar. Kişiye ilham verir. Yaratıcılığını arttırır. İçinizdeki potansiyeli dışa vurur.

Pembe opal doğal taşlı kolye

Giselle Pembe Opal Kolye için tıkla!

Doğal İncili Doğal Taşlı bileklik

Dryade Barok İncili Ametist & Pembe Opal Bileklik için tıkla!

Yorum yapın

Yorumların yayınlanabilmesi için onaylanması gerektiğini lütfen unutmayın