BS35 koduyla %35 İndirim | 1.750 TL üzeri alışverişlerde kargo ücretsiz

Yaza Veda: Yeni Ürünlerimiz

Eylül ayına girdiğimize göre yaz mevsimini bir süre daha terk ediyoruz. Her ne kadar yaz mevsimine aşık olsak da, sonbahar da içimizi umutla dolduruyor. Renkleri, havası, yeni dönemlerin başlangıcı olması, sonbahara olan umutlarımızı da arttırıyor. Biz Bonjouk Studio olarak sonbahar koleksiyonumuzu yayınlamadan önce, çoğunluğu Limited Edition ürünlerimizi paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz! Bize pozitif etkiler veren, renklerinize ve detaylarına vurulduğumuz ürünlerimizi tanıtmaya geçebiliriz!

1- Yasmin Aventurin & Yosunlu Akik & Jade & İnci Kolye | LIMITED EDITION

Yasmin Aventurin & Yosunlu Akik & Jade & İnci Kolye taktığımızda kendimizi akşam üzeri bir sahil kasabasında hayal etmekten alıkoyamıyoruz. Denizin üstünde, hafif hafif sallanırken, gün ufku sıcacık bir renge boyarak batıyor. Hava sıcacık olsa da rüzgar tatlı tatlı esmeye başlamış, saçlarda yazın hiç eksik olmasını istemediğimiz tuz kokusu. Denizin mavisine Yasmin’in yeşili ve incilerin pırıltısı karışıyor. Mutluluğun resmi...

2- Sienna Lapis Lazuli & Mercan & Akik Kolye | LIMITED EDITION

Sienna Lapis Lazuli & Mercan & Akik Kolye | LIMITED EDITION

Zaman zaman bazı taşları sınırlı sayıda buluyoruz ya da onlar bizi buluyor. Sienna’da kullandığımız dikdörtgen prizması şeklindeki Lapis Lazuli, Mercan ve Varisit de çok az sayıda bulabildiğimiz, bize denizden, gökyüzünden, bereketli topraklardan sesler fısıldayan taşlar. İnci ve altın rengi ile bir araya gelip, eşsiz bir parça çıkarttılar ortaya. 

3- Cornucopia Safir Zümrüt & İnci Kolye

Yasmin Aventurin & Yosunlu Akik & Jade & İnci Kolye ile çok yakıştırdığımız ve renklerini çok sevdiğimiz Cornucopia Safir Zümrüt & İnci Kolye'yi diğer kolyelerimiz ile kullanmayı çok seviyoruz. Safir Zümrüt ve incileri bir arada kullandığımız üzerimizden hiç çıkarmak istemediğimiz bir parça...

4- Bethany Amazonit & Mavi Kuvars & Jade & İnci Kolye | LIMITED EDITION

Su yeşiliyle gökyüzü mavisinin sıcacık tonlarının birbirine karışması ile ortaya çıkmış bir taş Amazonit. Bizce büyülü. Bethany, bizde çıplak ayakla toprağa basıp, kendimizi rüzgara bırakma isteği yaratıyor. Uçsuz bucaksız, sınırsız bir özgürlük hissi. Bu hislerin peşinden koşup gitmek istiyoruz. 

5- Penelope Pembe Kuvars & Pembe Opal & Turmalin & İnci Kolye | LIMITED EDITION

Pembe Kuvarsı, Pembe Opali, Turmalini ve İncileri kullanarak masum, saf ve göz alıcı bir kolye tasarladık. Pembeleri kullanmaktan çekinmediğimiz Penelope Pembe Kuvars & Pembe Opal & Turmalin & İnci Kolye bize saflığı ve güzelliği çağrıştırıyor.

6- Freia Mercan & Yeşim & İnci Kolye

Freia, mercan ve yeşim kolyemiz. Jade’in bu tonuna ba yı lı yo ruz! Yine de mercan ve inciyle bir araya gelince ortaya çıkan bu görüntüye hazırlıklı değildik... Kalbimiz küt küt!

7- Marcella Turkuaz & Mercan & Varisit & İnci Kolye | LIMITED EDITION

Renkleri ve uyumu ile bizi kendisine aşık eden Marcella Turkuaz & Mercan & Varisit & İnci Kolye'yi Alaçatı sokaklarından gelen ilham ile tasarladık.

8- Emilia Imperial Jasper & Mercan & İnci Kolye | LIMITED EDITION

Bakmaya doyamadığımız detayları ile Emilia Imperial Jasper & Mercan & İnci Kolye tüm zerafeti ve doğallığı sayesinde kombinlerimizin kurtarıcı parçası olacak!

9- Adrianna Mavi Aventurin & İnci Kolye | LIMITED EDITION

Güzelliğini ve rengini gökyüzünden alan, mavinin en güzel tonlarını barındıran Mavi Aventurin'i kendinizi her an mutlu hissedebilmeniz için Adrianna Kolyemizde kullandık. Mutlulukla kalın...

Yorum yapın

Yorumların yayınlanabilmesi için onaylanması gerektiğini lütfen unutmayın