BAHAR koduyla %30 İndirim | 1.750 TL üzeri alışverişlerde kargo ücretsiz

Yaz Stilinizi Şimdiden Hazırlayın! Yeni Koleksiyonumuza Yakından Bakın!

Nisan ayının ortalarına gelmek üzereyiz. Bu da demek oluyor ki yaz ayına çok az kaldı! Her ne kadar şu an içinde bulunduğumuz durum oldukça can sıkıcı da olsa pozitif kalmak ve yaz için heyecanlanmak size mutluluk verecek. Yaz ayları geldiğinde her şeyin geçiceğini, kötü günleri geride bırakıcağımızı umuyoruz. Bu yüzden bu günlerde hem doğal taşların pozitif ve mutluluk verici etkisinden yararlanabilir hem de yaza yavaş yavaş hazırlanmaya başlayarak içimizi ısıtabiliriz.

Yeni ürünlerimizde yaz ayından, denizden, ve doğadan oldukça ilham aldık. Gözlerimizi kapatıp, yaz ayı denilince aklımıza neler geliyorsa onu ürünlerimize yansıtmaya çalıştık. Doğal taşların göz alıcı ve canlı renklerini, doğal incilerin de şıklık ve sadeliğini katarak yaza bomba gibi hazırız! Bir an bile üzerinizden çıkarmak istemeyeceğiniz ürünlerimizi sıralamaya geçebiliriz :)

1- Anna Doğal İncili & Çilek Kuvars Halhal

Doğal inci ve çilek kuvarstan yapılmış halhal

Halhal uzun zamandır bizden en çok istenen ürünlerden bir tanesi. Bu yüzden biz de çok sevdiğimiz ve hep takmak istediğimiz ürünlerimize yenilerini ekledik. Doğal taş ve doğal incileri kullanarak yepyeni halhal modellerimizi çıkarttık. Anna Doğal İncili & Çilek Kuvars Halhal, yarısını doğal incilerden diğer yarısını da çilek kuvarsın verdiği pembe renk tonundan oluşuyor. Yaza en çok yakışacak takılardan biri!

2- Lucy Doğal İncili Mercan Halhal

doğal inci ve mercanlardan yapılmış halhal

Lucy Doğal İncili Mercan kolye ve bilekliklerinden sonra halhalını da tasarladık! İster üçünü beraber kullanabilir ister de Anna Doğal İncili & Çilek Kuvars Halhal ile kombinleyebilirsiniz! Her kombinde de pembe tonları yaza çok yakışacak! Üstelik ayak bileğinize göre 2 farklı beden seçeneği tüm halhallarımızda var!

3- Medi Doğal İncili Turkuaz Halhal

turkuaz doğal taşından yapılmış doğal incili halhal

Hem geleneksel hem de modern görüntüsü ile Medi Doğal İncili Turkuaz Halhal, Turkuaz doğal taşının verdiği canlı yeşil rengi yaz kombinlerinize çok yakışacak!

4- Emma Lapis Lazuli Halhal

lapis lazuli doğal taşından yapılmış halhal

Lapis Lazuli taşı çok eski yıllardan beri mücevher olarak kullanılıyor. Lapis Lazuli taşı kaygıyı azaltır, sizi rahatlatır. Düşünceleriniz netlik kazanır. Emma Lapis Lazuli Halhalı, Medi Doğal İncili Turkuaz Halhal ile kombinleyerek kullanabilirsiniz!

5- Mel Doğal İncili Turkuaz & Pembe Opal Kolye

doğal inci, turkuaz ve pembe opal doğal taşlarından yapılmış kolye

Mel Doğal İncili Turkuaz & Pembe Opal Kolye için tıkla!

Turkuaz taşı gökyüzünün mavisi yeryüzünün yeşili birleşimini temsil ettiği için denge taşı olarak bilinir. Bu etkisi sayesinde Turkuaz taşı yaza en uygun doğal taşlardan biri. Yeni ürünlerimizde bolca kullandığımız turkuaz taşının güzelliği, Mel Doğal İncili Turkuaz & Pembe Opal Kolye ile güzel bir biçimde ortaya çıkıyor!

6- Layla Doğal İncili Turkuaz Kolye

doğal inciler ve turkuaz doğal taşından yapılmış kolye

Layla Doğal İncili Turkuaz Kolye için tıkla!

Ruhen ve bedenen denge sağlayan Turkuaz taşı ile tasarladığımız Layla Doğal İncili Turkuaz Kolyeyi üzerinizden çıkarmak istemeyeceksiniz!

7- Blake Doğal İncili Turkuaz Kolye

Blake Doğal İncili Turkuaz Kolye

Blake Doğal İncili Turkuaz Kolye için tıkla!

Blake Doğal İncili Turkuaz Kolye göz alıcı renkleri ile Turkuaz doğal taşının güzelliğini üzerinde taşıyor! Hem yaza çok yakışacak hem de doğal taşın verdiği denge enerjisi sayesinde kendinizi iyi hissedeceksiniz!

8- Lucy Doğal İncili Mercan Kolye

doğal incili mercan kolye

Lucy Doğal İncili Mercan Kolye için tıkla!

Lucy Doğal İncili Mercan Kolyeyi takımı olan bileklik ve halhal ile kullanarak bütünlük sağlayabilirsiniz. Açık pembe renk tonu ile tüm kombinlerinize uyum sağlayacak, yaza uygun sadelik ve şıklığı yakalayacaksınız!

9- Mel Doğal İncili Turkuaz & Pembe Opal Bileklik

Turkuaz ve pembe opal doğal taşlarından yapılmış doğal incili bileklik

Turkuaz doğal taşının etkisini Pembe Opal doğal taşı ile arttırdık! Mel Doğal İncili Turkuaz & Pembe Opal Bileklik, Mel Doğal İncili Turkuaz & Pembe Opal Kolye ile kombinleyebilirsiniz!

10- Ariel Lapis Lazuli & Mercan Kolye

Ariel Lapis Lazuli & Mercan Kolye

Ariel Lapis Lazuli & Mercan Kolye için tıkla!

Lapis Lazuli suyun rengini, gezegenin yaşam veren elementini simgeler. Lapis Lazuli kristali anlamı, safir mavinin birçok tonunu, kendini ifade etme ve farkındalığın rengini temsil eder. Ariel Lapis Lazuli & Mercan Kolyede de Lapis Lazulinin enerjisini Mercan ile birleştirerek arttırdık!

11- Mykonos Gözlük İpi

siyah beyaz boncuklu kırmızı tüylü gözlük ipi

Güzel ve huzur verici yunan adasından ilham alarak oluşturduğumuz Mykonos Gözlük İpi yaza çok yakışacak! Bu gözlük ipi sayesinde de yazın güneş gözlüklerinizi bir daha kaybetmeyeceksiniz!

12- Portofino Gözlük İpi

mavi sarı boncuklardan oluşan gözlük ipi

Portofino Gözlük İpi için tıkla!

Yaz denilince aklımıza ilk olarak canlı ve parlak renkler geliyor! Renkleri ile yaz ayına kolayca uyum sağlayacak Portofino Gözlük İpi, yaz kombinlerinize de çok yakışacak!

Yorum yapın

Yorumların yayınlanabilmesi için onaylanması gerektiğini lütfen unutmayın