BS35 koduyla %35 İndirim | 1.750 TL üzeri alışverişlerde kargo ücretsiz

Turmalin Taşı ve Özellikleri

 

Enerjik temizlik için en iyi taşlardan biri turmalindir. Genellikle bir koruma taşı olarak düşünülen turmalin, en faydalı doğal taşlardan biridir. Turmalini kolyelerde, bileziklerde, değerli taş iksirlerinde, ön kapıların yanında ve hatta yol arkadaşı olarak bulabilirsiniz. Nispeten sade bir taş olduğu için, neden herkesin ona ulaşmak istediğini merak ediyor olabilirsiniz.

Turmalin en güçlü topraklama, arıtma ve koruma taşlarından biridir. Bu olumlama turmalini güzel bir şekilde özetliyor, "Olumsuzluğu kovuyorum; her düzeyde korunuyorum."

Bu taş özellikle hayatlarının herhangi bir yerinde yüksek düzeyde stres yaşayan insanlar için faydalıdır.

Genel olarak turmalinler, form, işlev ve renk bakımından çok çeşitli olmaları nedeniyle en önemli mineral grupları arasındadır.

Turmalin, altıgen bir kristaldir ve alüminyum borosilikat ailesinin bir parçasıdır ve özellikle rengini belirleyen magnezyum, demir ve diğer metal elementleri içerir. Dünyanın her kıtasında bulunur ve en yaygın renk siyahtır.

Çakralar - (renge bağlı olarak)

Zodyak - Başak, Terazi

Titreşim - 2 Numara

Tipik renkler - En yaygın olarak siyahtır, ancak kahverengi, menekşe, yeşil, pembe veya çift renkli pembe ve yeşil arasında değişebilir.

Turmalin Fiziksel İyileştirme Özellikleri

Turmalinin fiziksel şifası derindir. Vücudu toksinlerden, ağır metallerden ve çevresel kirleticilerden arındırmaya yardımcı olur.

Dolaşımı iyileştirir,

Sağlıklı bir ruh halini destekler,

Ağır metallerden ve çevre kirleticilerinden detoksa yardımcı olur,

Kilo kaybını ve şişkinliğin azalmasını destekler,

Kaygı ve stresin azalmasını destekler,

Obsesif davranışlardan kurtulmayı destekler,

Sağlıklı bir bağışıklık sistemini destekler.

Turmalin Psikolojik İyileştirici Özellikleri

Genellikle fiziksel ve metafiziksel iyileştirme özellikleri arasındaki çizgi bulanıktır. Bilim, mistiklerin ve eski şifa uygulamalarının her zaman bildiği şeyi ortaya çıkarmaya devam ettikçe olmaya devam edecektir.

Manevi ve duygusal düzeyde, turmalin enerjinizi açığa çıkarır, Dünya ile ruhunuz arasındaki bağlantıyı açar ve ışığın dünya düzlemine girmesi için bir yol sağlar.

Turmalini meditasyonda kullanmak veya üzerinizde taşımak, hatta onunla yastık kılıfınızda uyumak bile, fiziksel bedeninize taşınan aurik alanınızda size yüksek dozda temizlik sağlayabilir.

Enerjilerinizi Dünya'ya topraklamak

 

Auranızı temizlemek

Negatif varlıklardan psişik koruma

Negatif düşüncelerden kurtulmak

Öfkeyi serbest bırakmak

Değersizliği serbest bırakmak

Yorum yapın

Yorumların yayınlanabilmesi için onaylanması gerektiğini lütfen unutmayın