BAHAR koduyla %30 İndirim | 1.750 TL üzeri alışverişlerde kargo ücretsiz

Ten Renginize Uygun Kolye Seçimi

Konu moda ve aksesuarlar olunca, saatlerimizi, günlerimizi harcar, en doğrusunu ve en güzelini bulmak için çabalar dururuz. Biz de bu yazımızda aksesuar seçimleriniz konusunda sizi biraz rahatlatmak istedik ve ten renginize göre seçtiğiniz kolyelerin nasıl farklar yarattığından söz ettik.


Beyaz Tenliler İçin Kolye Seçimi

 

Beyaz ten, hemen hemen her rengi taşıyabilir. Özellikle gold tonlarını tercih etmek, ten renginizi daha canlı gösterecek ve gold takıların teninizde ışıl ışıl parlamasını sağlayacaktır. Eğer çok renkli kolyeler takmak istiyorum diyorsanız, lacivert, siyah ve koyu yeşil tonları teninize çok yakışacaktır.

 

Buğday Tenliler İçin Kolye Seçimi

Eğer buğday tenliyseniz, rose tonları tam sizin için yaratılmış diyebiliriz. Bunun yanında parlak beyaz kolyeler de ten renginizin ortaya çıkmasını sağlayacak ve eşsiz bir görüntü yakalamanıza olanak sağlayacaktır.

 

Kumral Tenliler İçin Kolye Seçimi

Buğday tenliyseniz, rose ya da gold takılar teninizde kaybolacaktır. Bu tonlar yerine beyaz takılar tercih etmek kolyelerin teninizde dikkat çekmesine ve parıl parıl parlamasına olanak verecektir. Ben renkli kolye insanıyım diyorsanız, turuncu, bebek mavisi gibi soft tonlar sizin için biçilmiş kaftandır. Kumral ten takı konusunda en zor tenlerden biri olsa da doğru renk tercihleriyle ortaya çıkan sonuca inanamayacaksınız. 


Esmer Tenliler İçin Kolye Seçimi

 

Esmer tenliler için en uygun kolye seçimi, buğday tenlilerde olduğu gibi rose tonlarıdır. Parlak beyazlar ve canlı renkler sizin teninizde harika görünecektir. Siyah kullanmak istiyorum derseniz de yine parlak ve ışıltılı siyahları tercih edebilirsiniz. 



Yorum yapın

Yorumların yayınlanabilmesi için onaylanması gerektiğini lütfen unutmayın