YAZ koduyla %35 İndirim ☀️ 1.750 TL üzeri alışverişlerde kargo ücretsiz

Soğuk Tonların Cazibesi: Yeni Bileklik Koleksiyonumuz

Web sitemize her hafta eklenen onlarca yeni model olduğunu söylemiş miydik? Koleksiyonumuzu genişletmeyi bir tutku haline getirdik ve her hafta farklı yerlerden aldığımız ilhamlarla yeni tasarımlarımızı ekliyoruz. Bu haftayı da üzerimizden hiç çıkarmak istemeyeceğimiz bilekliklere ayırdık.

Sonbahar tüm güzelliğiyle geldi ve hatta ilerliyor. Bu sonbaharı hiç olmadığı kadar mutluyuz çünkü ürünlerimiz tam da mevsime yakışacak şekilde tasarlıyoruz. Bordolar, kahverengiler, soğuk tonlar, griler... Sizin de bizimle aynı mutluluğu yaşamanızı ve üzerinizde görmek istediğiniz tonları bulmanızı istiyoruz. Bunun için de büyük bir hevesle koleksiyonumuzu genişletiyoruz.

Mildred, Rosemie, Anita, Loretta... Bileklik koleksiyonumuzun en yenilerini tanıtmaya mutlulukla geçebiliriz!

1- Loraine Doğal İncili Pembe Kuvars Bileklik

Güzelliğine, sadeliğine en çok da her bileklikle uyacak kadar zarifliğine vurulduğumuz Loraine Doğal İncili Bilekliğimizde, pembe kuvarsın beyaz-pembe tonunu çok seveceksiniz!

2- Mildred Doğal İncili Aquamarin Kuvars Bileklik

Mildred Doğal İncili Aquamarin Kuvars Bileklik, en sevdiğimiz renklerin birleşimi! Buz mavisinin ve incilerin beyazının beraber çok güzel gözüktüğünü düşünüyoruz. Buz gibi bir beyazdan başlayıp gökyüzünün en güzel tonuna doğru ilerleyen mavilikleri üzerinizden hiç çıkarmak istemeyeceksiniz!

3- Rosemie Doğal İncili Labradorit Bileklik

Sonbahara en çok yakıştırdığımız ürünümüz hiç şüphesiz Rosemie Doğal İncili Labradorit Bileklik! Sonbaharın yumuşacık ışığı soğuk tonların en can alıcısı grinin üzerine yansımış gibi... Beyaz, gri ve altının yan yana duruşlarını çok seviyoruz!

4- Anita Doğal İncili Yeşim Bileklik

Yeşil renginin bile soğuk tonlarını kullanmaya dikkat ettiğimiz ürünümüzde amacımız kendini diğer takılarınızdan ayırıp kendini belli edecek, dikkat çekici bir ürün tasarlamaktı. Bu fikrimizi de Anita Doğal İncili Yeşim Bileklik ile gerçekleştirdiğimizi düşünüyoruz!

5- Loretta Doğal İncili Pembe Kuvars Bileklik

Loraine Doğal İncili Pembe Kuvars Bilekliğimizin kız kardeşi olarak satışa sunduğumuz Loretta Doğal İncili Pembe Kuvars Bileklik, incilerinin boyutu ile size zarifliğin yanında göz alıcılığı da vaadediyor!

Yorum yapın

Yorumların yayınlanabilmesi için onaylanması gerektiğini lütfen unutmayın