BAHAR koduyla %30 İndirim | 1.750 TL üzeri alışverişlerde kargo ücretsiz

Sevgililer Günü Hediye Önerileri

Sevgililer gününe çok az bir zaman kaldı. Sevgilinize hediye almak için geç kaldıysanız dert etmeyin. Bu yazımızda size anlamlı sevgililer günü hediyelerimizi sıraladık... Sevgiliniz yoksa ise kendinize hediye alarak o günü anlamlılaştırabilirsiniz!

1- Kişiselleştirilebilir Aksesuarlar

Hediye almanın en özel yolu kişiselleştirilebilir hediyelerdir. Aranızda, anlamını sadece ikinizin bildiği özel bir kelimeyi, en sevdiği aksesuarın üzerine yazdırabilirsiniz. İsmini ya da sevgiliniz için anlamı olan bir şeyi de yazdırabilirsiniz. İsteğinize özel gözlük ipi ve kolyelerimizde kişiselleştirilebilir ürünleri tasarlıyoruz!

Kişiselleştirilebilir Gözlük İpi

2- Doğal Taşlı ve Doğal İncili Kolyeler

Kolyelerimi doğal taşları kullanarak tasarlıyoruz. Her doğal taşın birbirinden farklı anlamları ve pozitif etkileri var. Bu taşları dilediğiniz gibi seçip hediye edebilirsiniz! Aşk için Mercan, şans için Güneş, sağlık için Granat, huzur için Aquamarinden yardım alabilirsiniz...

Darling Doğal İncili Choker Kolye

Darling Doğal İncili Choker Kolye için tıkla!

Isabelle Doğal Taşlı Kolye

3- Doğal Taşlı ve Doğal İncili Bileklikler

Tatlı su incilerini granat, sodalit, rodokrozit, labradorit gibi doğal taşlarla bir araya getirerek tasarladığımız bilekliklerimiz, doğanın tüm renklerini üzerinde taşımak isteyen şık, modern, şehirli kadınlar için teker teker elde, özel üretildi. Siz de sevgilinize ya da kendinize bu özel bileklikleri hediye edebilirsiniz.

Amalfi Coast Doğal İncili Bileklik

Amalfi Coast Doğal İncili Bileklik için tıkla!

Ida Doğal İncili & Doğal Taşlı Bileklik için tıkla!

Ida Doğal İncili & Doğal Taşlı Bileklik için tıkla!

4- Gözlük Zincirleri

Sevdiklerinize gözlükleri kullanmanın en şık yolu gözlük zincirlerini hediye edin! Renkli, doğal incili, cam boncuklu, sade, doğal taşlı birçok farklı çeşidi ile Bonjouk Studio'nun gözlük zincirleri sevgilinizin en sevdiği hediyesi olacak! Hem trendlere hem de şıklığa hitap edecek görüntüsü ile sevgiliniz bir daha gözlüklerini kaybetmeyecek!

Renkli cam boncuklu üzerinde one of a kind yazan gözlük zinciri

One of a Kind Gözlük İpi için tıkla!

pembe kırmızı mercan doğal taşlarından oluşan gözlük zinciri

Jules Mercan Gözlük Zinciri için tıkla!

Yorum yapın

Yorumların yayınlanabilmesi için onaylanması gerektiğini lütfen unutmayın