BS35 koduyla %35 İndirim | 1.750 TL üzeri alışverişlerde kargo ücretsiz

Sadece Size Özel: Kişiselleştirilebilir Aksesuarlar

Günümüzde seri üretim hızla artarken, her şeyin aynılaştığı dünyamızda, sıradan olmayan benzersiz ürünlerin değeri gün geçtikçe artmaktadır. 

İnsanlar aldıkları ürünlerin kendilerine özel yada az bulunur olmasını istemektedir. Çoğu kez hediye alınacağı zaman kişiye özel hediyeler almak yada yapmak istenir. Ancak zaman kısıtlılığı nedeniyle yapmak zorlaşabilir. Burda ise sizin istekleriniz doğrultusunda satın alınacak ürünü kişiselleştiren tasarımcılar, satıcılar devreye girmekte ki son yıllarda bu trend hızlıca artmakta: Kişiselleştirilebilir eşyalar...

Bizim Bonjouk Studio maceramız iki yakın arkadaş olarak, rengarenk gözlük iplerine modumuza göre kelimeler ekleyerek başladı. Aslında ilk olarak kendimiz günlük hayatımızda takmak için yapmıştık boncuk gözlük zincirlerini, ancak yakın çevremizden aldığımız güzel yorumlardan sonra herkesle buluşturmak istedik.

Kelimelerin gücüne inanan kişiler olarak "Lucky Me" gözlük ipini size şans getirmesi için, anın keyfini çıkaranlar için "Good Vibes Only" gözlük ipini tasarladık.

good vibes only gözlük zinciri

Good Vibes Only Gözlük Zinciri İçin Tıklayın

Tüm dünyaya ulaşabilmek için Etsy'de dükkan açtık ve orda kişiye özel birçok aksesuarın yapıldığını gördük, çoğuda gerçekten ilgi çekici ürünlerdi. İsim yazılı doğum günü pastası süsünden, kişiye özel pasaport kılıfına, köpeğinizin eşyalarını asmanız için ona özel askılığa, isminiz yazılı su matarasına kadar çok çeşitli kişiselleştirilebilir ürünleri keşfettik.

Kişiselleştirilebilir ürünler

 Kişiye Özel Ürünlerden Bazıları

Gözlük iplerini Etsy'ye yüklediğimizde ilk siparişlerimizden birinde, bir müşterimiz Love is love gözlük ipine köpeğinin ismini yazıp yazamayacağımızı sordu, tabii ki seve seve yapabileceğimizi söyledik. Ortaya çok tatlı birşey çıktı. 

Bobby's Girl Gözlük Zinciri

 Bobby's Girl Gözlük Zinciri (Kişiye Özel)

 

Ürün müşteriye ulaştığında da yaptığı yorum yüzümüzü gülümsetti.  Çünkü müşterilerimiz mutlu olduğunda biz 10 kat mutlu oluyoruz. 

"Gözlük ipimi çok sevdim. O çok eğlenceli ve tatlı. Gözlük zincirlerinin uzunluğunu ve boncuklarını kişiselleştirmenizi sevdim. Her yaş için uygun. Kesinlikle ilerde tekrar sipariş vereceğim. Süper kalite"

 

Müşteri geri bildirimi

Bu siparişten sonra da kişiselleştirilmiş birçok gözlük zinciri siparişi aldık. Bazı kişiler sevgilisinin adını yazdırdı, bazıları çok sevdiği bir cümleyi, bazıları çocuklarının ismini yazdırdı, resim atölyesinin adını yazdıran bile oldu :)

Sadece gözlük iplerini değil kolyenizi de kişiselleştiriyoruz. Eğer sizde gözlük ipinize veya kolyenize özel cümleler yazdırmak isterseniz bonjoukstudio@gmail.com'a mail atabilirsiniz.

 Size Özel Gözlük Zincirinizi Yapmak İçin Tıklayın

 

Source: 

https://www.etsy.com

Yorum yapın

Yorumların yayınlanabilmesi için onaylanması gerektiğini lütfen unutmayın