BS35 koduyla %35 İndirim | 1.750 TL üzeri alışverişlerde kargo ücretsiz

Renklerin Özellikleri ve Faydaları: Yeşil

Dinlendirici etkisiyle bilinen yeşil renk, yorgun insanları yatıştırmaya ve sakinleştirmeye yardımcı olur. Özellikle mavi ile karıştırılmış yeşilin, pasif, sinirli ve tansiyonlu anları azalttığı bilinmektedir.

Ev dekorasyonunda yeşil renkleri tercih ettiğiniz takdirde, gözleri dinlendiren ve heyecan duygusunu azaltan bir renk olduğu için evinize huzurlu bir hava verir. Açık tonları daha duygusal atmosferler için tercih edilir. Sonsuz bir tinsellik ve barışıklık duygusu da yarattığı için evlerde bol miktarda yeşil bitkiler bulundurulması tavsiye edilmektedir. İlkbahar mevsimini çağrıştıran özelliği ile uygulandığı her mekâna temiz hava ve canlılık katar. 


Yeşil şifa rengidir. Yeşil renkli kıyafetler tercih ettiğiniz zaman insanlar sizin yanınızda kendilerini rahat ve samimi hissedecektir. Eğer birinin morali bozuksa sizin yanınızda geçireceği birkaç dakika kendini toparlamasına yardımcı olacaktır. Yeşil tercih ettiğiniz her gün herkes size yaklaşmak isteyecektir.

 

YEŞİLİN ZİHİNSEL VE DUYGUSAL ÖZELLİKLERİ:

Paylaşmanın, uyumun, cömertliğin, iş birlikteliğinin sembolüdür. Sinirlerin yatışmasında güçlü bir potansiyeldir.Aklın ve bilincin rengidir. İnsana güven,huzur ve istikrar sağlar. İnsanın doğru kararlar alabilmesi için zihinsel ve duygusal benliğinde uygun bir ortam yaratır. Özgürlük, uyum ve denge yeşilin doğal enerjisi ile iletişim içerisindedir. Hayatın yenilenmesinde insanın duygu ve zihinsel potansiyelini yenileyebilen bir güçtür.

 

Siz de yeşilin mucizevi gücünü aksesuarlarınızda taşımak isterseniz, Bonjouk Studio'nun yeşil renkli ürünlerine buradan göz atabilirsiniz.

 

Yorum yapın

Yorumların yayınlanabilmesi için onaylanması gerektiğini lütfen unutmayın