BS35 koduyla %35 İndirim | 1.750 TL üzeri alışverişlerde kargo ücretsiz

Okul Stiliniz için 4 Kombin Önerisi

Tarzınız nasıl olursa olsun. İster okula giderken 5 dakikada hazırlanıyorum ve rahat kıyafetler giyiyorum diyin, isterseniz de okula giderken giyimime özen gösteririm diyin. Kendinize en uygun okul stilini yazımızda bulabileceksiniz!

Krem rengi eşofman takımı kombin kolajı

1- Rahat ve aynı zamanda şık gözükmek istiyorsanız sizin için önerimiz takım eşofmanlar. Eşofman üstü olarak crop sweatshirtleri tercih edebilirsiniz. Sneakerlar ve takıcağınız aksesuarlar ile de hem şık hem de göz alıcı olabilirsiniz.

Bu kombine yakışacak aksesuar önerimiz ise Jessica Rodokrozit Kolye!

rodokrozit pembe uzun kolye

Siyah kazak, siyah pantolon, krem kaban kombini

2- Siyah boğazlı kazaklar hem size çok yakışacak hem de soğuk günlerde sizi koruyacak! Siyah kazaklarınızı krem rengi uzun kabanlar ve topuklu botlar ile kombinlemek hem eforsuz hem de şık görüntünüzle göz alıcı olacaksınız!

Bu kombine yakışacak kolye tavsiyemiz ise Jane Doğal İncili Mercan Kolye!

Pembe mercan kolye

Üzerinde Texas yazan kolej gri sweatshirt

3- Hem cool hem de okula uygun kolej sweatshirtlerini kombinlemek de oldukça kolay. Eğer sweatshirtleriniz üzerinize 1-2 beden büyük geliyorsa taytlarınız ile şık ve rahat bir görünüm yakalayabilirsiniz.

Bu spor görüntüye yakışacak kolye önerimiz Zoey Doğal İncili Apatit Kolye!

Mavi Apatit taşlı kolye

mom jean, krem rengi kazak, krem kaban kolajı

4- Kombinlerin vazgeçilmezi, neredeyse her yere ve yaşa uygun parça: Mom jean! Her renk ve desen kazak, sweatshirt, ve tişörte uysa da bu kombinde önerimiz krem rengi örgü kazaklar! Eforsuz ve zahmetsiz bu kombinle sabah erken saatte olan derslerinizde bile göz alıcılığı yakalayabilirsiniz!

Bu kombine aksesuar önerimiz ise Marion Doğal İncili Sodalit Kolye!

Mavi sodalit taşlı kolye

Yorum yapın

Yorumların yayınlanabilmesi için onaylanması gerektiğini lütfen unutmayın