BS35 koduyla %35 İndirim | 1.750 TL üzeri alışverişlerde kargo ücretsiz

Mutlaka Kullanmanız Gereken 6 Takı Trendi | 2019 Sonbahar

Dünyanın çeşitli yerlerindeki moda haftalarından sonra 2019-2020 Sonbahar Trendlerimiz belli oldu. Özellikle takının bu seneki trendlerini Bonjouk'ta çok sevdik! Rengarenk, canlı ve “ben buradayım!” diye bağıran takılar bizde çok büyük bir heyecan yarattı. Bu sonbahar kombinlerinizin kilit noktası olacak 6 trend sizlerle:

1-Renkli Takılar

Renkli ve büyük bir küpe takan, sarı kazaklı kadın.

Yazı kasıp kavuran neon trendi, bu sonbaharda da takılara yansımış durumda. Klasik gümüş ve altın kolyelerin yerini bu sonbahar rengarenk takılar almış. Bu renk cümbüşü içinizi açacak!

Beyaz mermer üzerinde mercanlı pembe kolye ve turkuaz incili mercanlı kolye kolajı.

Renkli takılar modasını siz de kombinlerinizde kullanmak istiyorsanız Bonjouk Studio’da doğal taşlarla yapılmış modellere bakabilirsiniz.

2-Bohem Rüzgarı

Bohem uzun, renkli, doğaya uyumlu, sürdürülebilir küpe takmış podyumda yürüyen kadın kolajı.

Sürdürülebilir ve eko-bilinçli ürünler üretmek ve onları kullanmak hepimizin isteği. Artık bu bilinç modaya ve takılara da yansımış durumda. Stella McCartney renkli ama aynı zamanda sürdürülebilir takısıyla bizim gönlümüzü kazandı.

3-Oversize Takılar

Oversize altın büyük choker kolye takmış manken.

Özellikle küpeler büyük ve birbiriyle uyum içinde olmayan parçalarla kullanıldı. Bu sonbahar oversize takılarla fark edilmemeniz imkansız olacak! Üstelik büyük ve asi görünüm yaratmak için tasarlanmış chokerlar da ustalıkla hazırlanmıştı.

4-Uzun Küpeler

Uzun ve incili küpe takan iki manken

Birbirinden uzun küpeleri bu sonbahar epey görecekmişiz gibi gözüküyor. Üstelik bu upuzun küpeler neredeyse dirseklere ulaşacakmış gibi tasarlanmıştı! Ünlü markalar iki trendi birleştirerek inci ve uzun küpeleri tek kulağa asılı şekilde kullandılar.

5-İnciler

İnci küpe takmış şapkalı kadın

Zamansız ve neredeyse her döneme uyan incileri bu 2019 Sonbaharında olduğundan biraz farklı kullanıyoruz. Minik inciler büyük kolyeler ve küpelerde olması gerekenden daha büyük haliyle kullanılıyor. Yine yaz mevsiminden gelen modayı, 2019 sonbaharında saç aksesuarlarında da kullanacakmışız gibi gözüküyor.

beyaz mermer üzerinde barok incili 24 ayar altın kaplama toplu kolye.

Siz de inciyi farklı bir modelle kullanmak istiyorsanız önerimiz: Grace Barok İncili Kolye!

Klasik barok inciler, lapis lazuli ve 24 ayar altın kaplama topları ile birleşerek Grace Kolyeyi benzersiz bir şekilde modernleştiriyor. 

6-Vücut Aksesuarları 

Vücut aksesuarı takmış iki manken kolajı

Yine kullanımda oluşan bir farklılık da vücut aksesuarlarında görüyoruz. Kıyafetlerinizin altına ya üstüne takabileceğiniz şekilde bu vücut aksesuarlarını kombinleyebilirsiniz. Alessandra Rich'in asi choker'ı ile birleştirilmiş vücut aksesuarları Bonjouk Studio olarak bizim favorimizdi!

New York, Londra, Milano ve Paris'teki podyumlarda görülen trendlere en uygun küpe, bileklik ve kolyeleri Bonjouk Studio'da bulabilirsiniz!

Yorum yapın

Yorumların yayınlanabilmesi için onaylanması gerektiğini lütfen unutmayın