BAHAR koduyla %30 İndirim | 1.750 TL üzeri alışverişlerde kargo ücretsiz

Mercan Taşının Özellikleri ve Faydaları

Hayat ağacı olarak da bilinen Mercan taşı, uzun yıllardır aksesuarlarda kullanılmaktadır. Özellikle Akdeniz’de bulunan bu değerli taşın, bilim adamları tarafından yapılan araştırmalar sonucu birçok şeye iyi geldiği öğrenilmiştir. Yaşanan tüm olumsuzluklara iyi geldiği ve kötü enerjileri uzaklaştırdığı söylenir.
Alternatif tıpta çok fazla kullanılan Mercan’ın kan dolaşımını düzenlediği ve sedef gibi birçok cilt hastalığına iyi geldiği bilinir. Özellikle tene değdiği zaman etkili olan Mercan taşı, kalp rahatsızlıklarının giderilmesine de yardımcı olmaktadır.
Fiziksel faydalarının yanında kişinin ruhsal bozukluklarını da iyileştirme etkisi vardır. Olumsuz duyguları uzaklaştırmaya ve negatif enerjilerden kurtulmaya destek olur.
Ayrıca konsantrasyon problemi olan kişilerin daha çabuk odaklanmasını sağlar ve motivasyonlarını artırır. Diğer bir taraftan da iletişim bozukluğunu dengeler ve daha sağlıklı iletişim kurulmasını kolaylaştırır.
Siz de bu mucizevi taşın güzelliğini aksesuarlarınızda görmek ve enerjisiyle tüm bedeninizi tazelemek isterseniz, Bonjouk Studio’nun Mercan taşlı modellerini tercih edebilirsiniz.
Liz Mercan Kolye
Cece Mercan Kolye
Corail İnci ve Mercan Kolye
Görsel Kaynak:
https://www.mybestpetshop.com/kırmızı-mercan-akvaryum-dekoru-1-p-1104.html

 

Yorum yapın

Yorumların yayınlanabilmesi için onaylanması gerektiğini lütfen unutmayın