BS35 koduyla %35 İndirim | 1.750 TL üzeri alışverişlerde kargo ücretsiz

Kolyelerimizle Kombin Önerileri

Kolyelerimizi tek başına kullanmayı, başka kolyelerimizle kombinlemeyi, ya da aynı kolyeleri birleştirmeyi çok seviyoruz. Kombinlerimizin, kıyafetlerimizin kurtarıcı parçaları aksesuarları en iyi şekilde göstermeye çalışıyoruz. Kolyelerimizi kombinlerken renklerin uymasına ve doğal taşların enerjilerinden güçlü etkilerin doğmasına dikkat ettik. Bizden en çok istediğiniz kombinleme önerilerini yazdık!

Afiyetle tüketiniz!

1- Doğanın Ruhu

Yasmin Aventurin & Yosunlu Akik & Jade & İnci Kolye | LIMITED EDITION

Aventurin, Yosunlu Akik, Jade, ve Safir Zümrüt doğal taşlarını bir araya getirdik, yeşilin en güzel tonlarını ve göz alıcılığını üzerimizde taşımayı çok sevdik. Yasmin Aventurin & Yosunlu Akik & Jade & İnci Kolye ve Cornucopia Safir Zümrüt & İnci Kolye birleşimini en çok sevdiğimiz takılarımızdan biri. Hem beraber kullandığımız doğal taşlarımızla güçlü bir enerji yarattık hem de yeşilin güzelliği ile asla üzerinizden çıkarmak istemeyeceğiniz aksesuarınızı tasarladık!

2- Renklerin Dansı

Kırmızı Mercan Kolye ve Doğal İncili Mavi Kırmızı Renkli Mercan Kolye

Kombinlerimizde renk görmeyi ve renkleri kullanmayı seviyoruz. Altın ve kırmızının muhteşem uyumunu başarıyla taşıyan Cece Mercan Kolyenin iddiasını, bize en güzel denizleri hatırlatan turkuaz taşları ve incinin zarafeti bir araya getiren Azores Doğal İncili Mercan & Turkuaz Kolye ile buluşturduk. Kombinlerinize iddia, zerafet ve farklılık getirecek bu uyumu mutlulukla taşıyacaksınız!

3- Deniz ve Gökyüzü

Meis Mercan & Yeşim Kolye ve Emilia Imperial Jasper & Mercan & İnci Kolye'yi taktığımızda kendimizi akşam üzeri bir sahil kasabasında hayal etmekten alıkoyamıyoruz. Denizin üstünde, hafif hafif sallanırken, gün ufku sıcacık bir renge boyarak batıyor. Hava sıcacık olsa da rüzgar tatlı tatlı esmeye başlamış, saçlarda yazın hiç eksik olmasını istemediğimiz tuz kokusu. Denizin mavisine Yasmin’in yeşili ve incilerin pırıltısı karışıyor. Mutluluğun resmidir. 

4- Zıtlıkların Uyumu

Takılarınızda kontrast yaratarak, zıtlıkların ve farklılığın güzelliğinden faydalanabilirsiniz. Saf bir doğal taş olan Ay taşının beyaz rengi, iddialı doğal taşlarımızdan Lapis Lazuli'nin koyu mavisi ile bize zıt renklerin beraber ne kadar güzel gözüktüklerini bir kez daha hatırlatıyor...

5- Pozitif Etki

Kullandığımız her doğal taşın bir anlamı, bir enerjisi var. Ürünlerimizde doğal taşları kullanırken oldukça özen gösteriyoruz ve doğal taşları bir araya getirirken ihtiyacınız olan pozitif etkilere dikkat ediyoruz. Cece Mercan Kolye, Emma Doğal İncili  Lapis Lazuli Kolye, ve Simone Doğal İncili Mercan Kolye'yi kombinlerken güzelliğinin yanı sıra, insan ilişkilerinde sizi ön plana çıkaracak etkiyi kullanmak istedik. Lapis Lazuli, kaygınızı azaltıp, size canlılık verecek, Mercan ise saygınlığı, konsantrasyonu ve kalbi kuvvetlendirecek!

6- İddia ve Zerafet

Camellia Doğal İnci & Ay Taşı Kolye için tıkla!

Doğal incilerin, kırmızı boncukların, ve ay taşının renklerine vurulduk. Kırmızı ve beyazın birbirine ne kadar güzel yakıştığını biliyorduk. Kombinlerimizde de bu uyumu kullanmak istedik! Esme Doğal İncili Kolye ve Camellia Doğal İnci & Ay Taşı Kolye hem zerafeti hem de göz alıcılığı temsil ediyor.

7- Neden Olmasın?

Medi Doğal İncili Turkuaz Kolye'nin yeri gönlümüzde çok ayrı. Medi Kolyemizi tek başına ön plana çıkarmayı da başka kolyelerimizle kombinleyerek iddiamızı arttırmayı da çok seviyoruz. Ama Medi Doğal İncili Turkuaz Kolyemizi en çok kendisi ile kombinlemeyi seviyoruz! Akdeniz’in turkuazına karışan Medi’nin turkuaz tonları tek sefer kullanmakla yetinemiyoruz, çifter çifter kullanmak istiyoruz!

Yorum yapın

Yorumların yayınlanabilmesi için onaylanması gerektiğini lütfen unutmayın