BAHAR koduyla %30 İndirim | 1.750 TL üzeri alışverişlerde kargo ücretsiz

Kolye Kombinleme Önerileri

Kombinleri katman katman kullanmak son yılların vazgeçilmez modası oldu. Artık zamansız bir klasik oldu diyebiliriz. Kolyeleri katmanlaştırmayı, birçok açıdan seviyoruz. Hem takı koleksiyonumuzu üstümüzde rahatça taşıyabiliriz, hem kendimizi ve tarzımızı daha rahat ifade edebiliriz hem de mükemmel tamamlayıcı parçalara sahip olabiliriz. Sonuçta kim daha fazla takıya hayır diyebilir ki? Sizler için kolyeleri nasıl katmanlaştırabileceğinize dair blog yazımızı yazdık:

1. Farklı Kolye Stilleri Birleştirin

Farklı tarz ya da renklerdeki kolyeyi bir araya getirerek kullanabilirsiniz. Eski ve yeniyi harmanlayarak, zıt kutupların çekiciliğini üzerinizden yansıtabilirsiniz.

doğal taşlı doğal incili renkli kolyeler

2. Farklı Zincir Uzunluklarını Birleştirin

Farklı uzunluklardaki kolyeleri seçerek, her parçanın kendi başına öne çıkmasını sağlayan bir basamaklı efekt elde edebilirsiniz. Boynuna yakın bir kolye ile başlayın ve oradan kombininizi oluşturun.

doğal incili doğal taşlı kolyeler

3. Zincir Detaylar Ekleyin

Zamansız ve trend olan altın veya gümüş zincirleri kombinlerinize ekleyin. Hem diğer kolyelerinizle çok şık durur hem de ön plana çıkarır!

doğal incili, doğal taşlı, zincirli kolyeler

4. Kıyafetlerinize Göre Seçim Yapın

Kolyeler bazen tek başlarına yetmeyebilirler. Kıyafetlerimiz ile şıklığımızı tamamlamamız gerekir. Bu yüzden kıyafetlerimize uygun takıları seçmeliyiz. Kolyeleriniz ve kıyafetleriniz beraber uyum içinde olmalı, birbiri ile rekabet etmemeli. Yakanızın yüksekliği, kıyafetinizin rengi, ve desenine göre kolyenizi seçmelisiniz.

kırmızı, mercan doğal taşlı kolye

Modelin üzerinde kullanılan kolyemiz Cece Mercan Kolye

5. Aynı Kolyeyi Katmanlaştırın

Son zamanlarda hoşumuza en çok giden kombinlerden biri aynı kolyeden birkaç tane takarak kombinlemek. Hem ürünlerimizin bütünlükleri korunuyor hem de güzelliğini ön plana çıkarıyor!

doğal incili, ametist, pembe opal taşlı pembe kolyeler

Modelin üzerinde kullanılan kolyemiz Jenna Ametist, Pembe Opal & Turmalin Kolye

6. Farklı Olmaktan Korkmayın!

Her şeye rağmen bizce kolye katmanlamaktaki en önemli kural, kuralsızlık! Yukarıda yazdığımız az sayıda dikkat edilmesi gereken kurallar dışında, canınızın istediği gibi, kendinize yakıştırdığınız gibi kolyeleri kullanmaktan çekinmeyin!

Yorum yapın

Yorumların yayınlanabilmesi için onaylanması gerektiğini lütfen unutmayın