YAZ koduyla %35 İndirim ☀️ 1.750 TL üzeri alışverişlerde kargo ücretsiz

Kıyafetlerinizi Kolyelerinizle Tamamlayın

Havalar soğumaya başladığına göre, kat kat giysiler, uzun kollu gömlekler, kazaklar gardolaplarda yerlerini almaya başladı. Giysilerimizin tamamlayıcısı aksesuarlar her zaman vazgeçilmez iken kışa doğru farklı şekillerde ebatlarda ve renklerde kolyeler daha merkez sahneye çıkıyor.

İster tek bir kolye ile daha sade bir görüntüye bürünün, ister farklı kolyeleri üst üste takarak daha asi stilleri hedefleyin.

Birçok üst kıyafetle Bonjouk Studio'nun doğal taşlı kolyelerini bir araya getirdik.

İlham verici kolyelerimizi inceleyin ve onları nasıl giymeyi seveceğinizi bize bildirin!

 

  

1. Siyah V yaka bluzlarınızla eşsiz pembe mercanlı Lou Pembe Mercan Kolye'yi kombinleyerek hem zarif bir görüntü yakalayabilir hem de tarzınıza ışıltı katabilirsiniz.

Amalfi coast doğal incili choker kolye

2. Soft renkli kaşmir, yün kazaklarınızı doğal inciler ve rengarenk cam boncuklardan oluşan Amalfi Coast choker kolye ile kombinleyerek hem günlük hayatınızda hem de iş kombinlerinizde fark yaratabilirsiniz.

Jane Doğal İncili Mercan Kolye

 

3. Beyaz gömlekler, bluzlar her mevsimin ve her kombinin vazgeçilmezi olsa gerek.  Straplez beyaz bir bluz ile seksi bir görünüm yakalarken, Bonjouk Studio'nun en sevilen doğal incili mercan kolyesi Jane ile hem zerafeti hem doğallığınızı yansıtarak tarzınızı ortaya koyun.

Jane doğal incili pembe mercan kolye

4. Jane kolyemiz satışa çıktığı ilk günden beri çok sevildi, biz de onu sizler kadar çok sevdiğimiz için bir kere daha bahsetmek istedik. Beyaz bluzlerden, beyaz gömleklerden bahsettik ama yaz kış vazgeçilmez olan beyaz tişörtlerden de bahsetmesek olmazdı. Biz leopar desenin ve Jane'in uyumuna bayıldık. Bir de üstüne bir blazer ceketle mükemmel olmaz mı?

 

Mia doğal taşlı kolye

5. V yaka kazaklar bu sene de çok moda. Açık renkli V yaka kazağınıza Mia doğal taşlı kolye ile biraz mor lila ışıltılar katıp gününüzü renklendirmeye ne dersiniz?

 

İstanbul Doğal İncili Choker Necklaceİstanbul Doğal İncili Choker Necklace

Bonus: Her daim rengarenk sevenleri de unutmadık. Onların renkli parçalarına İstanbul Choker kolyemizi yakıştırdık :)

Source:

www.hm.com.tr

Yorum yapın

Yorumların yayınlanabilmesi için onaylanması gerektiğini lütfen unutmayın