BS35 koduyla %35 İndirim | 1.750 TL üzeri alışverişlerde kargo ücretsiz

Kişiselleştirilebilir Kolye ve Gözlük Zinciri Önerilerimiz

Siz de en az bizim kadar seri üretimden ve tüm aksesuarların birbirine benzer olmasından sıkıldınız mı? Kişiye özgü, sadece sizde olan, özel üretim ürünlerin değeri gün geçtikçe artıyor.

Hepimiz özel ve benzersiz tasarımlar arıyoruz. Burada size özel kişiselleştirilebilen ürünlerimizi öneriyoruz! Size özel, sizin için değerli bir kelimeyi kolye ve gözlük iplerimize yazıyoruz.

Ürünlerimizde doğal lüksü yeniden tanımlıyoruz. Tatlı su incileri, mercan, turmalin, apatit, ametist, sodalit, opal ve yeşim gibi doğal taşları birleştirerek tasarladığımız aksesuarları, doğanın tüm renklerini üzerinde taşımak isteyen şık, modern kadınlar için ayrı ayrı üretiyoruz. Kişiselleştirdiğimiz kolyeleri ister tek başına, ister başka kolyelerle kombinleyerek kullanabilirsiniz. Gittikçe sıradanlaşan tüketim dünyasına farklılık ve pozitif enerji getirerek, ruhunuzu arındırıyoruz!

Kişiselleştirilebilen ürünlerimiz en sevilen aksesuarlarımızdan biri! Siz de ürünlerinizi kişiselleştirmek istiyor fakat neyi seçmeniz gerektiğine karar veremiyorsanız önerilerimizi sıraladık!

1- Hediye

Belki de en sevdiğimiz uğraşlardan biri kişiselleştirilebilen ürünlere hediye paketi yapmak! Biliyoruz ki, kişiselleştirdiğimiz ürünler sizin ve hediye edeceğiniz kişi için çok değerli. Size küçük mutluluklar gönderirken ürünlerimize, sizin için önemli, belki de sadece ikinizin anlayabileceği bir kelimeyi, belki de isimlerinizi yazmayı çok seviyoruz!

Kişiselleştirilebilir Gözlük Zinciri

2- Küçük Dostlarımız

Küçük dostlarımızdan değerli neyimiz var ki? Belki çok sevdiğiniz bir kedi ya da köpeğiniz var. Onları gözlük zincirlerinizde ya da kolyelerinizde taşımayı çok seveceksiniz!

Kişiselleştirilebilir siyah üzerinde bobby's girl yazan gözlük zinciri

 Bobby's Girl Gözlük Zinciri (Kişiye Özel)

3- Sevdiğiniz Biri

Çocuğunuz, sevgiliniz, anneniz, kardeşiniz ya da en yakın arkadaşınız... Kimin ismini üzerinizde taşımak, gittiğiniz her yere götürmek ve varlıklarını yanında hissetmek istiyorsanız, gözlük zinciri ya da kolyelerinizi ona göre kişiselleştiriyoruz!

4- Partiler

Daha önce en yakın arkadaşlarımızdan birine bekarlığa veda partisi için kişiselleştirilebilen hediyelerimizden tasarlamıştık. Bekarlığa veda, doğum günü gibi partilerinizde, ortamı ısıtmak ve eğlenmek için önerimiz kişiselleştirilebilen ürünlerimiz!

Kişiselleştirilebilir üzerinde isimler yazan cam boncuklu kolyeler

5- Kendi İsminiz

Tabi ki ürünlerimize kendi isminizi de yazdırabilirsiniz! Böylece hem ev sevdiğiniz kolyeyi ya da gözlük zincirini kaybetmezsiniz hem de kendinize ait, sadece size özel bir aksesuarınızın olmasının keyfini çıkarırsınız!

Yorum yapın

Yorumların yayınlanabilmesi için onaylanması gerektiğini lütfen unutmayın