BS35 koduyla %35 İndirim | 1.750 TL üzeri alışverişlerde kargo ücretsiz

Kasım Ayı Doğal Taşı: Sitrin

Kasım ayında doğanların geleneksel taşı Sitrin. Sitrin taşı hem güzel görünüşlü hem de dayanıklı bir taştır. Çok sayıda şekilde ve renkte bulunabilir.

Sitrin doğal taşının soğuk bir ay olan Kasım ayı ile bağlantısı oldukça ilgi çekicidir. Sitrin güneşin gücünü taşıyan bir doğal taştır. Bu değerli taş, enerjiyi sakinleştirme, kullanıcılarına sıcaklık ve zenginlik getirme yeteneklerine sahiptir. Sitrin doğal taşı, soğuk kış ayınızı daha sıcak ve daha parlak hale getirecek.

Sitrin, Kasım doğumlular için önemli bir taşken, Kasım ayı burçları Akrep ve Yay burçlarının bireylere pozitif enerji sağlayan ek taşları da vardır.

Kasım ayı burcu olan Akrep (23 Ekim - 21 Kasım) ile ilişkili doğal taşlarda zümrüt, morganit, akuamarin, mercanı sayabiliriz. Ve kasım ayının son günlerini kapsayan Yay burcu (22 Kasım-21 Aralık) için de ametist, yakut, safir, ve turkuazı sayabiliriz.

Sitrin taşı bir Ateş Enerjisine sahiptir ve bu nedenle bir evin veya odanın merkezinde alanı aydınlatmak için kullanılır. Değerli taşı yaşam alanınıza yerleştirerek odadaki yaşamı canlandırabilirsiniz. Sarı, yıl ortasının, güneşin ve ışığın rengidir. Böylece bu taşın yerleştirilmesi, bu unsurların faydalarını yaşam alanınıza getirecektir.

Sitrin'in bir yaratılış, hayal gücü, iç güç ve irade taşı olduğu söylenir. Bu taş aynı zamanda güneşin gücünü taşıdığını söylemiştik ve bu nedenle rahatlatıcıdır, hayat verir. Bu taş yeni arayışları teşvik ediyor ve hayalleri gerçeğe dönüştürdüğü söyleniyor. Yaratıcılığınızı ve hayal gücünüzü uyandırırken zihninizi temizler.

Sitrin'in negatif enerjiyi toprakladığı söylenir ve bu nedenle genellikle şifalı kuvars olarak anılır. Sitrin'in olumsuz düşünceleri alıp onları olumlu olanlara dönüştürdüğüne inanılıyor.

Sitrin, bireylerin servet birikimine ve onu sürdürme yeteneklerine yardımcı olduğu için tüccarın taşı olduğu söylenir. Bolluğu ve refahı, başarıyı ve daha pek çok arzu edilen şeyi çeken bir taştır. Sitrin, taşıyıcıya birçok güzel şey getirecek gibi görünse de, başkalarıyla paylaşma isteklerini artırarak cömertliklerini artırma yeteneğine de sahiptir.

Bu taşın aynı zamanda tüm çalışan bireylere ve yeni ilişkiler arayan veya mevcut olanları korumak ve güçlendirmek isteyenlere yardımcı olduğuna inanılıyor. Sitrin, kıskançlık ve açgözlülük gibi zararlı insan duygularına karşı korurken sevgi ve mutluluğu da çeker.

Sitrin doğal taşını kullandığımız ürünlerimiz:

Sunny Sitrin Taşlı Kolye

Celia Sitrin Taşlı Zincir Kolye için tıkla!
Faye Doğal İncili Sitrin Kolye için tıkla!
Sunny Sitrin Taşlı Bileklik için tıkla!
Faye Doğal İncili Sitrin Bileklik için tıkla!
Çok daha fazla Sitrin doğal taşlı ürünlere buradan ulaşabilirsiniz!

Yorum yapın

Yorumların yayınlanabilmesi için onaylanması gerektiğini lütfen unutmayın