BS35 koduyla %35 İndirim | 1.750 TL üzeri alışverişlerde kargo ücretsiz

Jane Doğal İncili Mercan Kolyeye Yakından Bakın

Jane Doğal İncili Mercan Kolye

En çok satan ve sevilen Jane Doğal İncili Mercan Kolyemizi yakından inceleyip, üretim sürecini anlayabilmeniz için yazımızı derledik. :)

Doğal İncili Mercanlı Kolye

Jane Doğal İncili Mercan Kolye ile hem zerafetinizi hem de doğallığınızı yansıtma şansını elde edeceksiniz. Doğallığı seven ve farklı olmaktan korkmayan kadınlar için tasarladığımız Jane Kolye ile altın, inci ve pembe mercandan gelen doğal ışıltıyı boynunuzda taşıyacaksınız!

Jane Birkin'in siyah beyaz fotoğrafı

Jane Birkin'den esinlenen bu kolye ile Akdeniz'in sakinliğini ve sıcaklığını hissedeceksiniz.

Jane Birkin ingiliz şarkıcı, oyuncu ve yönetmen. Doğal güzelliği ile döneminin en popüler kadınlarından biri olmuştur. Tutkulu ve uçlarda yaşadığı aşk hayatı ile de kendisinden söz ettirmiştir. İlham veren ruhu ve duruşu, kolyemize de yansımış durumda!

Jane Doğal İncili Mercan Kolye, 24 ayar altın kaplama topları, İnci ve Pembe mercandan oluşuyor. 40 cm uzunluğa sahip. %100 sevgi ile el yapımı yapılıyor.

Jane Doğal İncili Mercan Kolyeyi takmış krem rengi bluzlu kadın arkasında çiçek var

Kolyeleriniz ile katmanlaştırabilir ya da tek başına kullanabilirsiniz!

Jane Kolyemizde doğal taş olarak Mercan taşını kullandık. Mercan canlı organik bir taştır. Sıcak ve sığ denizlerde oluşur ve orada yaşar. Kutsal ve mistik özellikleri olduğuna inanılır.

Kırmızı mercan aşk taşı olarak bilinir. Tutku ve romantizm duygularını uyandırır. Sağlık ve dengenin korunmasını sağlar. Yaşam enerjisi verir, kanı ve dolayısıyla hayatı temsil eder. Öfkenizi düzeltmenize yardımcı olacaktır. Başarısızlık, kendini ifade etme ve güvensizliği ortadan kaldırır.

Doğal İncili Mercanlı Kolye

Jane Doğal İncili Mercan kolyede mercan, inci gibi doğal taşlar ve 24k altın kaplama parçalar kullanıldığı için aksesuarların su, parfüm, krem ve alkol ile temasından kaçınılmalıdır.

Doğal İncili Mercan Kolye takmış beyaz bluzlu kadın

Günlük kombinlerinize, nişanınıza, düğününüze, gece kıyafetlerinize kısaca her türlü ortama uyum sağlayıp size zerafet katacağınıza eminiz!

Doğal İncili Mercan Kolye

Jane Doğal İncili Mercan Kolyeyi Keşfetmek için tıkla!

Yorum yapın

Yorumların yayınlanabilmesi için onaylanması gerektiğini lütfen unutmayın