BS35 koduyla %35 İndirim | 1.750 TL üzeri alışverişlerde kargo ücretsiz

Yaz, Güneş, Deniz ve Halhallar!

Yaz aksesuarları denilince akla ilk önce halhallar gelir! Halhallar, gündelik yaz kıyafetlerinize son dokunuş eklemek için harika seçeneklerdir. Üstelik halhallar zamansız bir trend. İstediğiniz zaman, istediğiniz kombinle kullanabilirsiniz. Halhallar bizim tasarlamayı en sevdiğimiz koleksiyonlardan biri oldu. Doğal inciler, Güneş taşı, Sitrin taşı, Turkuaz, Turmalin, Aquamarin, Ametist gibi yaz ayına uygun doğal taşları ve tabi ki yaz aylarının olmazsa olmazı püskülleri birleştirdik!

İster hafif esintili yaz akşamlarında elbiselerinizin altına kombinleyin, ister de sıcak sabahlarda sahilde bikini ya da mayolarınızın altına kombinleyin. Kendinize en uygun doğal taşı ve halhalı seçip yaz ayına şimdiden hazırlanın!

1- Sakura Doğal İncili & Doğal Taşlı Halhal

Tam da yazın ihtiyacımız olan şey! Renkli ve göz alıcı bir aksesuar. Doğal taşların verdiği canlı renkleri ve detayları ile Sakura Doğal İncili & Doğal Taşlı Halhal eğlenceli kombinlerinizle uyum içinde olacak.

2- Sunny Sitrin Taşlı Halhal

Sitrin doğal taşı size güç verecek. Kendinizi iyi hissetmenizi ve özgüveninizi arttırmanızı sağlayacak. Sade rengi ile de sahillere çok yakışacak!

3- Cora Güneş Taşı Halhal

Güneşli günler çok yakında! Cora Güneş Taşı Halhal, Güneş taşının verdiği şans ve açık pembe renk tonu ile bu yaz hep bileklerinizde olacak!

4- Aurora Doğal İncili Turkuaz Halhal

Yaza en çok yakışan aksesuarlardan biri de püsküller! Kombinlerinizde Akdeniz havası estirmek istiyorsanız mutlaka Aurora Doğal İncili Turkuaz Halhalı deneyin!

5- Gemma Mercan & Turkuaz Halhal

Gücünü kırmızı Mercan ve Turkuaz taşından alan Gemma Mercan & Turkuaz Halhal ile aradığınız göz alıcılığı bulacaksınız!

6- Alison Doğal İncili Turmalin & Yeşim Halhal

Turmalin ve Yeşim taşlarından tasarladığımız Alison Doğal İncili Turmalin & Yeşim Halhal, auranızı temizler. Hayatınızdaki insanlarla daha yüksek iletişimde olursunuz.

7- Rory Doğal İncili Aquamarin & Turmalin Halhal

Zarifliği ve şıklığı ile sizi etkileyecek halhalımızı Aquamarin ve Turmalin Doğal taşlarından tasarladık.  Aquamarin hayatınızı daha pozitif yönde etkileyecek. Stresi ve korkuyu ortadan kaldıracak, Turmalin ise  meditasyon için çok uygun bir taştır. Pozitif enerjiyi sağlayacak, fiziksel ve zihinsel enerjinizi verecektir.

8- Hazel Doğal İncili Ametist Halhal

Bu senenin en popüler renklerinden olan lilayı ürünlerimizde kullanmaktan kaçınmadık! Hazel Doğal İncili Ametist Halhal mayo ve bikini kombinlerinize çok yakışacak!

9- Evelyn Doğal İncili Ametist Halhal

Ametist, morun tüm tonlarını taşıyan bir taştır. Evelyn Doğal İncili Ametist Halhal,  doğal bir sakinleştiricidir. Zihinsel olarak zinde olmanızı ve öfkenizi yatıştırmanızı sağlar.

10- Camila Doğal İncili Ametist Halhal

 Ametist taşının en popüler özelliği kişiye verdiği rahatlıcı etkisidir. Mutluluk, huzur, rahatlama, canlılık verir. Enerji yüklü bir taştır. Çevrenizdeki enerjiyi sevgiye çevirir. Aradığınız enerjiyi Camila Doğal İncili Ametist Halhalda bulacaksınız!

11- Lilian Doğal İncili Safir Yakut Halhal

 Yakut ve Safir Taşları geçmişten beri fiziksel ve zihinsel tüm konularda en etkili taş olmuştur. Kalbi ve zihni güçlendirir. Üstelik bu güçlü birleşim Lilian Doğal İncili Safir Yakut Halhal ile size geçecek!

12- Ruby Doğal İncili Mercan & Yeşim Halhal

Yeşil ve pembe birbirine çok yakışan renk kombinlerinden biri! Tam da yaza uygun renkleri ile Ruby Doğal İncili Mercan & Yeşim Halhalı hiç çıkarmak istemeyeceksiniz!

13- İssi Doğal İncili Pembe Opal Halhal

Pembe Opal  “Mücevher” ya da “değerli taş” anlamına gelir. Opal içerisinde küçük ışıltılı parçacıkları vardır. Kozmik görüntüsüyle göz kamaştırır.

14- Chelsea Doğal İncili Turmalin Halhal

 Turmalin meditasyon için çok uygun bir taştır. Pozitif enerjiyi sağlayacak, fiziksel ve zihinsel enerjinizi verecektir. Bu yaz aradığınız rahatlamayı Chelsea Doğal İncili Turmalin Halhal ile bulacaksınız!

15- Morgan Doğal İncili Ametist & Pembe Yeşim Halhal

Morgan Doğal İncili Ametist & Pembe Yeşim Halhal için tıkla!

Lila ve pembenin birleşiminden daha çok yaz ayına yakışacak ne olabilir? Tabi ki Ametist ve Pembe Yeşimin birleşimi! Güçlü, göz alıcı ve pozitif enerjili Morgan Doğal İncili Ametist & Pembe Opal Halhalda ihtiyacınız olan enerjiyi bulacaksınız!

Yorum yapın

Yorumların yayınlanabilmesi için onaylanması gerektiğini lütfen unutmayın