BS35 koduyla %35 İndirim | 1.750 TL üzeri alışverişlerde kargo ücretsiz

Güçlü Kadın Karakterleri Konu Alan Dizi Önerileri

The Crown 


Dünyanın en güçlü kadın karakterlerinden İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth’in gerçek hayatını ve tahta çıkış dönemini konu alan The Crown,  1947’de Kraliçe Elizabeth’in Philip ile evlenmesini ve ardından tahta geçme sürecini ayrıca İngiltere’nin siyasi tarihini konu alıyor. Birçok ödüle sahip olan bu benzersiz yapım, güçlü kadın denildiği zaman akla ilk gelenlerden. 



Sex and The City


 New York’ta yaşayan dört bağımsız ve birbirinden ayrı karakterlere sahip kadının şehir yaşamında karşılaştığı gündelik durumların anlatıldığı dizide, 90’ları ve kültürünü, kadın erkek ilişkilerini, kadının toplumun dayattığı klişelerden kurtuluşu ve kendini mutlu etme sanatı konu ediliyor. Bağımsız ve güçlü kadınlar görmek isterseniz bu diziye mutlaka göz atmalısınız.

Grace and Frankie 

Pek iyi anlaşamayan, biri ünlü bir kozmetik yüzü, diğeri hippi bir sanat eğitmeni olan iki kadının pek de sıradan olmayan hikayesini konu alıyor. Bir gün aniden kocalarının birbirlerine aşık olduğunu ve yıllardır ilişkileri olduğunu öğrenmeleri üzerine başlayan hikayede, kocalarının birlikte taşınarak, ikinci baharlarına başlamalarının ardından kendilerini hiç beklemedikleri bir durumda buluyorlar. Bir arada kalmak, hayatı yeniden keşfetmek ve güçlü kadın dostluğunu konu alan bu keyifli diziyi mutlaka izlemeniz gerektiğini düşünüyoruz.

Big Little Lias

Küçük bir sahil kasabasında meydana gelen cinayet soruşturmasını konu alan dizide, bu kasabada yaşayan 5 kadın karakteri merkezine alıyor. Birbirinden güçlü kadınların hem kendi içinde hem aralarındaki iletişimde yaşadıkları en net haliyle aktarıyor. Aslında mini dizi olarak tasarlanarak yayınlanan Big Little Lies, yakaladığı büyük başarı ve talep doğrultusunda 2. sezonunu yayınlamayı başardı. 

Girlboss


Dünyaca ünlü giyim markası Nasty Gal’ın kurucusu Sophia Amoruso’nun aynı isimdeki otobiyografisinden uyarlanan dizi, toplumsal yaşam ve klişelerden uzak yaşayan, bir bakıma sorumsuz sayılabilecek kahramanımızın sıfırdan kendi markasını yaratmasını konu ediyor. Özellikle kendi girişimini kurmak isteyen ve cesarete ihtiyaç duyan tüm kadınların izlemesi gereken bir yapım olduğunu düşünüyoruz. 

Fotoğraflar:

https://pin.it/1D1r2wl

https://pin.it/1TIuaFm

https://pin.it/3LKLJVX

https://pin.it/5QNKYVX

https://pin.it/DnNc4Na

Yorum yapın

Yorumların yayınlanabilmesi için onaylanması gerektiğini lütfen unutmayın