BS35 koduyla %35 İndirim | 1.750 TL üzeri alışverişlerde kargo ücretsiz

Gözlük Zinciri Kombin Önerileri

Gözlük zincirleri aslında uzun zamandır hayatımızda. Babaannelerimiz arasında moda olduktan sonra, tasarımcılar gözlük zincirlerini günümüze uyarlayarak tekrar gündeme getirdi. Gözlük zincirlerinin bu kadar sevilmesinin bir nedeni de şıklığı ve işlevselliği bir araya getirmesi. Gözlük zincirlerini takarak hem gözlüklerinizi kaybetmeyeceksiniz, hem şık gözükeceksiniz hem de sade kıyafetlerinizi bile çok şık gösterebileceksiniz!

Doğal taşlı, incili, kısa, uzun, boncuklu, renkli... Birçok farklı çeşidi ile gözlük zincirleri kombin önerilerimize geçebiliriz!

1- Doğal Taşlı Gözlük Zinciri

Ametist, Sodalit, Mercan, Yeşim ve daha fazlası... Doğal taşları, pozitif etkileri üzerinizde taşıyabilmeniz için gözlük zincirlerimizde kullanıyoruz. Hem mutluluk ve şans hem de şıklık her an sizinle olsun!

Mila Doğal İncili Sodalit Taşlı Gözlük Zinciri

2- Doğal İncili Gözlük Zinciri

2020'nin takı trendi incileri gözlük zincirlerini şıklaştırmak için kullanıyoruz. Hem gözlük zincirlerini hem kombinlerinizi inci sayesinde zarif ve şık gösterebilirsiniz.

Pearl Rainbow Doğal İncili Gözlük İpi

3- Renkli Gözlük Zinciri

Modunuzu kıyafetlerinize yansıtın! Birbirinden renkli, eğlenceli renkleri kullanarak tasarladığımız rengarenk gözlük zincirleri eğlenceli stilinizi yansıtabilmeniz için gözlüklerinizde yerini alsın!

Strawberry Lemonade Gözlük İpi

4- Boncuklu Gözlük Zinciri

Rengarenk ya da tek renk gözlük zincirlerimizi oluşturmak için cam boncukları kullanıyoruz. Cam boncukları kullandığımız gözlük zincirlerinde akdeniz esintilerini yakalayabilirsiniz.

Heart of Gold gözlük ipi

5- Altın Zincirli Gözlük İpi

Gözlük zincirlerinin en şık ve zarif hali altın zincirli gözlük ipi!

Glitz Gözlük Zinciri

6- Kişiselleştirilebilir Gözlük İpi

Kendinize özel, sadece sizde bulunacak, size özel bir gözlük zinciri edinebilirsiniz! İsteğinize özel gözlük zincirlerini kişiselleştirilebiliriz!

kişiselleştirilebilir gözlük zinciri

Kişiselleştirilebilir Gözlük İpi için tıkla!

Yorum yapın

Yorumların yayınlanabilmesi için onaylanması gerektiğini lütfen unutmayın