BS35 koduyla %35 İndirim | 1.750 TL üzeri alışverişlerde kargo ücretsiz

Gözlük Zinciri Edinmenin Tam Zamanı

Her yıl birçok retro parça tekrar trend olmaya devam ediyor. Trendler gelir ve gider; sonra tekrar gelir ve bu bizi heyecanlandırır. Özellikle geçen ilkbahar ve yaz aylarında; trend olacağını tahmin edemediğimiz bir parça modernize olmuş şekilde karşımıza çıktı: Gözlük Zincirleri. 

Büyükannelerinizi bir hatırlayın. Tığ ile örgü örerken, sizinle konuşmak için size üsten üsten bakarken, gözlüklerinden asılan o aksesuarı net bir şekilde anımsamışsınızdır. Belki de o zamanlar komiğinize giden gözlük ipleri, inanılmaz havalı şekilde ve değişik modellerde karşımıza çıkıyor. Gözlük zincirlerinin son trendler arasında ki yükselişi ise devam ediyor. 

Geçen Nisan ayında Gigi Hadid inci gözlük zincirleriyle görüldükten sonra da trendin hızla yayılması zor olmadı.

Gigi Hadid Ve İnci Gözlük Zincirleri

Gigi Hadid İnci Gözlük Zincirleri İle

Bu ilginç ama eğlenceli bir trend parça olan gözlük zincirlerine bazı insanlar gerçekten hayranlık duyuyor. Yazımızı okuyunca siz de onlara hak vereceksiniz.

Gözlüklerinizi çok lazım olduğu bir anda alışveriş poşetinizin derinliklerinde bulamama fikri kulağa nasıl geliyor?

Deniz kenarında keyifli bir yürüyüş esnasında gözlüklerinizin yüzünüzden düşüp denizin derinliklerinde kaybolması ya da bir taksi de onları unutma fikri, üzücü olsa gerek...

Trend hızla devam ederken, sizi üsteki gibi zor durumlardan kurtaracak aksesuarınıza sahip olmanın tam zamanı... Üstelik onları birçok kıyafetle kombinleyebildiğinizi görünce gerçekten yanınızdan ayırmak istemeyecekseniz.

Bonjouk Studio'nun gözlük zincirlerini sizler için sıraladık. Sürpriz sonlu :)

1) Şubat Akşamlarında Yağan Kar Taneleri Gibi: Pearl Rainbow

pearl rainbow doğal incili gözlük zinciri bonjouk studio

 

Gözlük zincirlerini sadece yazın güneş gözlüklerinizle değil, kışın da günlük kullandığınız gözlükleriniz için kullanabilirsiniz. Biz Pearl Rainbow gözlük zincirini doğal incilerinden dolayı kar tanelerine benzetiyoruz. Öylesine romantik ve narin...

Ve açık ya da koyu renk kazak, gömlek her türlü kıyafetinize tüm zarifliğiyle eşlik etmeye hazır.

 

2) Havalı Şık Ve İddialı : Glitz

glitz altın kaplama gözlük zinciri

 

Her kombininize uyacak şık ve zarif tasarımıyla Glitz Gözlük Zinciri stilinizin vazgeçilmez tamamlayıcı parçası olmaya aday! Bir iş toplantısı veya özel bir davette Glitz ile göz kamaştıracaksınız.

 

3)  Doğal Enerjili Bir O Kadar Da Naif: Lina

Lina Doğal İncili Ametist Taşlı Gözlük Zinciri

  

Taşların enerjisine inanır mısınız? Ametist taşının en popüler özelliği kişiye verdiği rahatlatıcı etkisidir. Mutluluk, huzur, rahatlama, canlılık verir. Enerji yüklü bir taştır. Çevrenizdeki enerjiyi sevgiye çevirir. Lina gözlük zinciri ile güzel enerjilerle dolup taşarken, görünüşünüzdeki naiflik herkesi etkileyecek! 

İlginizi çekebilir: Doğal Taşları Tanıyın...

4)  Renkli Ve Mütevazi: Stay In The Magic

stay in the magic renkli gözlük zinciri

 

Kış ayların da renkli giyinmenin keyfine varın. Stay in the magic renkli gözlük zinciri ile genç ve eğlenceli ruhunuzu ortaya çıkarın.

 

5) Güçlü Ve Kararlı: Carly

Carly Mercan & Yeşim Taşlı Gözlük Zinciri

 

 

Mercan ve Yeşim taşının birleşiminden güçlü enerjiler alacaksınız! Özgüveninizi yükseltip, başarınıza etkisi olacak. Tutku ve romantizm duygularınızı uyandıracak. Sade kombinlerinizi Carly ile canlandırın.

Bonus: Kişiselleştirilebilir Gözlük Zinciri

kişiselleştirilebilir gözlük zinciri

 

Hayatınızda ki en önemli cümleyi ya da sizi anlatan bir kelimeyi, belki evcil hayvanınızın ismini, size ilham veren bir şehri, sevgilinizin ve sizin adlarınızın yazılı olduğu bir aksesuarı hep yanınızda taşımak isterseniz, size özel gözlük ipi tasarladığımızı bilmenizi isteriz.  Siparişi verdikten sonra, yazılmasını istediğiniz kelime veya cümleyi bonjoukstudio@gmail.com'a mail atmanız yeterli.

Gözlük zincirleri herkesin favori parçası olmaya devam edecek gibi görünüyor. Doğal İncili, rengarenk, doğal taşlı  ya da altın kaplama zincirli... İster boynunuzun arkasından, ister boynunuzun önünden sarkıtın, isterseniz de kolye olarak kullanın seçim sizin.

 

Yorum yapın

Yorumların yayınlanabilmesi için onaylanması gerektiğini lütfen unutmayın