BS35 koduyla %35 İndirim | 1.750 TL üzeri alışverişlerde kargo ücretsiz

Gökyüzünü ve Denizi Yeni Ürünlerimizle Üzerinizde Taşıyın!

Koleksiyonumuzu iyice büyütüyoruz! Yaz aylarından, denizden, doğadan bolca ilham aldığımız bu yeni ürünlerimizi, doğanın ve doğal taşların güçlü etkisini üzerinizde taşıyabilmeniz için özenle tasarladık. Yeşim, Apatit, Kuvars, Mercan, Lapis Lazuli, Güneş taşı gibi doğal taşları bolca kullandığımız yeni ürünlerimizde doğal incilerin şıklığından da faydalandık! Yaza en çok yakıştırdığımız renk olan maviyi de yeni ürünlerimizde oldukça kullandığımızı duyurmaktan mutluluk duyuyoruz!

Doğal taşların olduğu gibi her rengin de bir enerjisi vardır. Mavi rengi güven rengidir. Sorumluluk, özgüven, dürüstlük ve sadakat gibi birçok pozitif enerjiyi temsil eder. Aynı zamanda idealist bir renktir. Özgüveninizi arttırır ve kendinizi daha rahat ifade edersiniz. Mavi bilgeliği ve yüksek zekayı da temsil eder. Mavi sakin bir ortam sunar ve huzur verir. Mavi renginin etkisini doğal taşlar ve doğal incilerle birleştirerek ürünlerimizde kullandık. Hazırsanız ürünlerimizi tanıtmaya başlayabiliriz :)

1- Sky Doğal İncili & Doğal Taşlı Halhal

mavi doğal taşlı halhal

İsminden de anlaşılacağı üzere Sky Doğal İncili & Doğal Taşlı Halhalımızda gökyüzünden ilham aldık. Mavinin en doğal tonlarını halhalımızda kullanarak, plajda, yazlık kombinlerinizde, gece kombinlerinizde ya da dilediğiniz her yerde kullanabileceğiniz kurtarıcı bir parça tasarladık.

2- Ocean Doğal İncili Apatit & Lapis Lazuli Halhal

Ocean Doğal İncili Apatit & Lapis Lazuli Halhal

Okyanusu andıran mavi renklerini Apatit ve Lapis Lazuli doğal taşlarından alan Ocean Doğal İncili Apatit & Lapis Lazuli Halhal'ı bu yaz üzerinizden hiç çıkarmak istemeyeceksiniz! İçimizi açan renkleri ve eşsiz parıltısı ile sahillere çok yakışacak!

3- Fiji Doğal İncili Yeşim, Güneş Taşı & Kuvars Halhal

Fiji Doğal İncili Yeşim, Güneş Taşı & Kuvars Halhal

İsmini ve rengini bir ada ülkesi olan Fiji'den alan Fiji Doğal İncili Yeşim, Güneş Taşı & Kuvars Halhal, bu yaz güzelliği ile göz alacak! Uyumunu en çok sevdiğimiz doğal taşlardan olan Yeşim, Güneş taşı ve Kuvars, bu yaz ihtiyacınız olan şansı size verecek! Mutluluk ve huzur bu yaz hep sizinle olsun!

4- Jane Doğal İncili Mercan Halhal

Jane Doğal İncili Mercan Halhal

Jane serisini ne kadar çok sevdiğimizi kelimelere dökemeyiz! Jane Doğal İncili Mercan Kolye ile başlayan serüvenimiz, ilginiz ve sevginiz sayesinde büyüdü! Jane Doğal İncili Mercan Bileklik'i koleksiyonumuza ekledikten sonra bizden en çok istediğiniz bir başka ürün ise Jane Doğal İncili Mercan Halhal oldu!

5- Santorini Doğal İncili Yeşim, Güneş Taşı & Kuvars Halhal

Santorini Doğal İncili Yeşim, Güneş Taşı & Kuvars Halhal

Adalardan ilham alarak tasarladığımız ürünlerimize Santorini'yi katmamak olmazdı! Eşsiz güzelliğinin yanı sıra Santorini dikkatimizi begonvil çiçekleri ile de çekiyor. Santorini'nin begonvil çiçeklerinden ilham alarak tasarladığımız Santorini Doğal İncili Yeşim, Güneş Taşı & Kuvars Halhal!

6- Kybele İnci & Mercan & Doğal Taşlı Halhal ve Kolye

Kybele İnci & Mercan & Doğal Taşlı Halhal

Kybele İnci & Mercan & Doğal Taşlı Kolye

Pastel renkleri ürünlerimizde kullanmaya bayılıyoruz. Yaz renklerini, pastel renklerin zarifliği ve şıklığı ile buluşturup doğal incilerin güzelliğini kattık. Bu yaz nerede olursanız olun Kybele İnci & Mercan & Doğal Taşlı koleksiyonu üzerinizden hiç çıkarmak istemeyeceksiniz!

7- Janette Doğal İncili Mercan Halhal, Bileklik ve Kolye

Janette Doğal İncili Mercan Halhal

Janette Doğal İncili Mercan Kolye

Mercan doğal taşının verdiği pembe tonunu üzerimizde taşımayı çok seviyoruz! Yaz, kış, sabah, akşam tüm kombinlerimize en çok yakıştırdığımız renk pembe mercan! Üstelik bu sıcak pembe tonu, her baktığımızda içimizi ısıtıyor ve üzerimizden asla çıkarmak istemiyoruz!

8- Lulu Doğal İncili & Doğal Taşlı Halhal, Bileklik ve Kolye

Lulu Doğal İncili & Doğal Taşlı Halhal

Lulu Doğal İncili & Doğal Taşlı Kolye
Lulu Doğal İncili & Doğal Taşlı Bileklik

Doğal taşların ve doğal incileri rengarenk halhalımızda birleştirerek Lulu Doğal İncili & Doğal Taşlı Halhal, Bileklik ve Kolye koleksiyonumuzu tasarladık. Bu rengarenk görüntüyü oluşturabilmek için ürünlerimizde florit, jade, ametist, turmalin, sitrin, amazonit, labrodorit, güneş taşı, granat, spinel, kristal kuvars, çilek kuvars doğal taşlarını kullandık. Doğal taşların güçlü etkisini ve renklerin güzelliğini Lulu ile üzerinizde taşıyın!

9- Isla İnci & Mercan & Amazonit Kolye

Isla İnci & Mercan & Amazonit Kolye

Isla İnci & Mercan & Amazonit Kolye için tıkla!

Pastel renklerini ve yaz renklerini birleştirdiğimiz koleksiyonumuza bir yenisini daha ekledik ve Amazonit doğal taşı ile bu pozitif birleşimi taçlandırdık. Amazonit taşı rengi ve görüntüsü ile nehri andırır. Estetik görüntüsü ile de insana huzur ve mutluluk verir. Negatif enerjiyi etkisiz hale getirir, aşırı ve ani duygusal çıkışları dizginler.

10- Agathe Doğal İncili Mercan Kolye

Agathe Doğal İncili Mercan Kolye

Altın, inci, pembe ve kırmızı tonlarda mercanlardan gelen doğal ışıltıyı Agathe Kolye ile boynunuzda taşıyın. Doğallığı seven ve farklı olmaktan korkmayan kadınlar için tasarlandı. 

11- Thasos Doğal İncili Kolye

Thasos İnci Kolye

Favori ürünümüzü sona sakladık :) Rengarenk, cıvıl cıvıl renkleri ile Thasos Doğal İncili Kolye tam da yaza yakışır bir kolye! Doğal incilerle birleştirdiğimiz bu renkli kolye nerede olursanız olun kendini belli edecek! Güzelliği ve farklılığı ile göz alacak! Bu yaz Thasos Doğal İncili Kolyemizi üzerinizden hiç çıkarmak istemeyeceksiniz!

Yorum yapın

Yorumların yayınlanabilmesi için onaylanması gerektiğini lütfen unutmayın