BS35 koduyla %35 İndirim | 1.750 TL üzeri alışverişlerde kargo ücretsiz

Double Trouble Koleksiyonumuz

Koleksiyonlara isim verirken oldukça eğlendiğimizi itiraf edebiliriz! Double Trouble Koleksiyonu da, ismini koleksiyon parçalarının çok çok çok yönlü kullanımından alıyor.

Double Trouble Koleksiyonumuzu tasarlarken, her bir kolyenin biricik ve birbirinden farklı ama aynı zamanda beraber kullanımına uygun da bir koleksiyon oluşturmak istedik.

Hızlı modanın bizi ele geçirdiği şu günlerde sürdürülebilir modanın değerini çok daha iyi anlıyoruz ve Double Trouble koleksiyonumuzu da tam da buna göre tasarlıyoruz!

Sizi daha fazla bekletmeden, mutlulukla koleksiyonumuzu tanıtmaya geçebiliriz!

1- Bonita Doğal İncili İyolit Kolye

Bonita Doğal İncili İyolit Kolye için tıkla!

Çok sevdiğimiz Bonita Doğal İncili İyolit Kolyemizde, en yeni taşlarımızdan İyolit doğal taşını kullandık. Bu kış Bonita Kolyemizi üzerimizden hiç çıkarmak istemeyeceğiz! Hem İyolit taşının renginden dolayı tek başına kullanıma uyacak kadar göz alıcı, hem de biricik doğal incilerimizin zerafetinden dolayı diğer kolyelerimizle kombinlenebilecek kadar uyumlu!

İsmini çok yönlülüğünden aldığını söylemiştik. Kilit önde kullandığında bir Bonita, kilit arkada kullanıldığında bambaşka bir Bonita’ya dönüşüyor. Bonita’nızın tüm açılarına hayran olacak farklı farklı hayran kitlelerini kolayca hayal edebiliyoruz!

2-Davina Doğal İncili Çilek Kuvars Kolye

Pembe sıcak ve rahatlatıcı hislere ilham veren, her şeyin yoluna gireceği duygusu uyandıran olumlu bir renktir. Bu yüzden pembe rengini doğal incilerle birleştirerek kullanmayı çok seviyoruz. Üstelik pembe rengini, sevgi ve enerji aşılayan Çilek Kuvars doğal taşından alıyoruz!

3- Tamara Doğal İncili Aventurin Kolye

Tamara Doğal İncili Aventurin Kolye için tıkla!

Renklerden vazgeçemeyenler için tasarladığımız Tamara Doğal İncili Aventurin Kolye, tüm enerjisiyle boynunuzda yerini alsın! Yeşiller ve inciler yan yana gelince bizi mest eden bir tablo ortaya çıkıyor.

4- Caitlyn Doğal İncili Aventurin & Sodalit Kolye

Aventurin doğal taşlı kolyeden daha güzel ne olabilir? Tabi ki Aventurin ve Sodalit doğal taşını birleştirerek tasarladığımız bir kolye! Bazı doğal taşları birleştirdiğimizde etkilerini arttırdığımıza inanıyoruz. Caitlyn Doğal İncili Aventurin & Sodalit Kolye de işte tam da bu kolyelerden!

Yorum yapın

Yorumların yayınlanabilmesi için onaylanması gerektiğini lütfen unutmayın