BS35 koduyla %35 İndirim | 1.750 TL üzeri alışverişlerde kargo ücretsiz

Depresyona Karşı Koruyan Aventurin Taşı ve Faydaları

Yeşil rengini içindeki krom parçacıklarından alan, kristal taş Aventurin doğal taşların en gözdelerinden biri. Bünyesinde zerrecikler halinde pırıltılar bulunur. Metalik parıltılar saçan ve tanecikli yapıya sahiptir. Halk arasında yıldız taşı olarak bilinen Aventurin taşı, kalp üzerinde taşındığında kişiyi negatif enerjiden korur. Tarihte Amazon savaşçılarının göğüs kafeslerinde kullandıkları taş olarak bilinen Aventurin, ‘Amazon Taşı’ olarak da bilinir.

 

Aventurin Taşı Faydaları

Kullanan kişiye canlılık verir. Aventurin taşını taktığınızda enerji dolmanız kaçınılmazdır. Sürekli zinde hissetmek isteyenlerin bu taşı tercih etmeleri iyi bir fikirdir. 

Fiziksel gücü arttırır. 

Bu taş sınırsız imkanlar taşıdır, size geniş ufuklar açar. Kendinizi sınırlanmış, engellenmiş hissettiğinizde bu taşı kullanabilirsiniz. 

Aynı safir taşı gibi, şans getirdiğine inanılan bir taştır. 

Duygusal bakımdan dengeleyicidir, depresyondan uzak tutar.

Hafızayı kuvvetlendirir.

Tansiyonu dengeler. 

Sinirli ve agresif kişilerin mutlaka kullanmasını önerdiğimiz Aventurin taşı, sakinleştirici ve yumuşatıcı bir etkiye sahiptir. 

Cilde iyi geldiği düşünülür, bu yüzden cilde temas edecek şekilde kullanılması önerilir.

Aventurin taşının sembolü güç, kuvvet ve dayanıklılıktır. Organlardan kalple ilişkilendirilmiştir. Bu sebeple, kalp rahatsızlığı olanlara tavsiye edilir. 

 

Aventurin Taşı Nasıl Temizlenir?

Aventurin taşı tuzlu suda ya da az sirke ilave ettiğiniz sirkeli suda bir kaç dakika bekletilip, olumsuz enerjilerinden arındırılmalıdır. Ardından da saf suyun altında 1-2 dakika tutularak arındırma işlemine devam edilmelidir. Böylece içinde topladığı olumsuz enerjiyi boşaltıp yenilenen taş, daha etkin biçimde olumsuz enerjiyi emmeye devam edecektir.

Aventurin taşı karşılıklı etkileşimi de rahatlatır, karşınızda stresli bir kişi varsa ona da faydası dokunur.

Bonjouk Studio'nun birbirinden güzel Aventurin taşlı aksesuarlarına göz atın!

Yorum yapın

Yorumların yayınlanabilmesi için onaylanması gerektiğini lütfen unutmayın