BS35 koduyla %35 İndirim | 1.750 TL üzeri alışverişlerde kargo ücretsiz

Çizgili Kolye Koleksiyonumuz ve Çizgili Desenlerin Tarihi: İkonik Coco Chanel

Çoğumuzun muhtemelen dolaplarımızda taşıdığı bir parça varsa, bu klasik çizgili kıyafetlerimizdir.

Tipik olarak denizci kıyafeti benzeri çizgili bir bluz olarak nitelendirilen stil, 1858'de Fransız donanması için üniforma olarak tanıtıldı ve o günden beri her türlü gösterişli moda trendine sahip oldu. Fransız sahiline yaptığı bir geziden sonra, Coco Chanel çizgili kıyafetleri fark etti! İkonik tasarımcı, denizcilerin üniformasından o kadar ilham aldı ki, çizgileri 1917 denizcilik koleksiyonuna dahil etti. Günlük tasarım, gündelik kadın giyim modasını sonsuza dek değiştirerek, zamanın yoğun korse modasından kopmaya yardımcı oldu.

Coco Before Chanel filminden bir kare...

Artık çizgili ürünler, siyah bir blazer ya da kurtarıcı parçalarımız jeanlerimiz kadar önemli. Birçok kombine uyabilen, ister sade ister ön plandaki parça olarak kombinlenen, gece gündüz her kombine ve mekana uyabilen desenler.

Coco Chanel'in ikonik çıkışından sonra birçok yerde kullanılmaya başlandı. 1953 yılında Marlon Brando'nun oynadığı Hollywood filminde, James Dean'in oynadığı 1955 yapımı filmde, 1956 yılındaki "Funny Face" filmindeki Audrey Hepburn'de gördüğümüz ikonik kombinde...

Sanatçı Pablo Picasso'nun çizgili tişört fotoğraflarını da sık sık görüyoruz.

Ve tabi ki Kate Middleton'da gördüğümüz şık çizgili kombini...

Tüm bu dikkatimizi çeken tasarımlar ile biz de Bonjouk Studio olarak koleksiyonumuz çizgili desenli ürünleri eklemek istedik. Bizi çok heyecanlandıran, üzerimizde büyük bir mutlulukla taşıdığımız çizgili koleksiyonumuz, tarihten, modadan, ikonik tasarımlardan ve ilham alınarak tasarlandı.

Lula Rose Doğal İncili Turmalin Kolye için tıkla!

Yorum yapın

Yorumların yayınlanabilmesi için onaylanması gerektiğini lütfen unutmayın