BAHAR koduyla %30 İndirim | 1.750 TL üzeri alışverişlerde kargo ücretsiz

Bonjouk Studio Aksesuarlarınıza Nasıl Bakabilirsiniz?

Bonjouk Studio aksesuarlarımızı tasarlarken doğal taş, doğal inci, altın kaplama zincir gibi materyaller kullanıyoruz. Her biri biricik, özel ve doğal. Aksesuarlarımızın hepsi elde üretimdir dolayısıyla hepsi kendine hastır. Ürünlerimizde en çok dikkat ettiğimiz başka bir konu ise uzun ömürlü olmalarıdır.

Zamansız ürünler tasarlamaya dikkat ediyoruz. Zamansız parçalar, her yeni trende uyabileceği ve kıyafetlerinizin tamamlayıcı parçaları olacağı için uzun ömürlü olması çok önemli. İlk günkü gibi parlak, ve yepyeni durması için yapmanız gerekenler çok basit! Bonjouk Studio aksesuarlarını korumak için yapmanız gerekenleri sıraladık:

Takılarınızın korunması onları nasıl sakladığınızla başlar. BS ürünlerini her gün takmıyor olabilirsiniz ama takmadığınız zaman nerede saklıyorsunuz? Çizilmeden kalmalarını sağlamak için bir kutuda veya özel olarak tasarladığımız Bonjouk Studio kesesinde saklamalısınız. Bu şekilde doğal taşlarınızı ve doğal incilerinizi koruyabilirsiniz!

Ürünleri kesesinde saklamadığınız zaman, onları dikkatli giymelisiniz. Yüzerken, duş alırken, uyurken, ev işleri ile uğraşırken veya spor yaparken takılarınızı bir kenara bırakmak en iyisidir. Ayrıca takılarınıza mümkün olduğunca az dokunmaya dikkat edin. Cildinizdeki yağlar ve kir, takılarınıza aktarılabilir ve matlaşmasına neden olabilir.

Ürünlerinizi gün ışığında da bırakmayın. Çok fazla ışığa maruz kaldığında değerli taşların rengi matlaşacaktır.

Özellikle günlük hayatımızda en çok yaptığımız ihmallerden biri takılarımızı taktıktan sonra parfüm sıkmak oluyor. Koleksiyonlarımızda pirinç ve 925 ayar gümüş üzeri 14k altın kaplama parçalar kullanıldığı için, aksesuarların su, parfüm, kozmetik, temizlik malzemesi ve alkol ile temasından kaçınılmalıdır.

Son olarak da bizim gibi ürünlerinizi bol bol sevin! Her bir ürünümüzün yeri bizde çok ayrı ve hepsine sonsuz sevgi besliyoruz. Bu sevgiyi de ürünlerimize göstermekten hiç çekinmiyoruz. Yaşayan bir canlı olarak görüyoruz, bir bitkiye nasıl bakarsak ürünlerimize de aynı bakıyoruz! Size de büyük bir mutlulukta tavsiye ediyoruz!

Yorum yapın

Yorumların yayınlanabilmesi için onaylanması gerektiğini lütfen unutmayın