BAHAR koduyla %30 İndirim | 1.750 TL üzeri alışverişlerde kargo ücretsiz

Beyaz Tişörtleri Şık Göstermenin 4 Yolu

Beyaz tişört yaz kış dolaplarımızın vazgeçilmezidir. Sadeliği ve zamansızlığı ile bize sınırsız kombinasyon olanağı sunar.

Beyaz tişörtlü kadının üzerinde doğa cam boncuklu gözlük ipi ve altın kolyeler

Beyaz tişörtlerimiz neredeyse her yere, her zamana ve her ortama uyar. İster blazer ceketle kombinleyerek "smart casual" görünümü yakalamak için, isterseniz de yüksek topuklu ayakkabılar ile kombinleyerek cuma geceleri için kullanabilirsiniz. Bizim beyaz tişörte en çok yakıştırdığımız parça ise yüksek bel jean pantolonlar ve kolyelerimiz!

Bonjouk'ta sizin için beyaz tişörtlerinizle zarif ve eğlenceli stiller yaratmanın 4 yolunu sıraladık!

1-Son Zamanların Yükselen Modası: Gözlük İpi

Beyaz mermer üzerinde 24 ayar altın kaplama gözlük zinciri

Gözlüklerinizi kolaylıkla taşımanın en şık yolu gözlük ipleri. Son zamanlarda iyi ki moda oldu diyoruz. Hem her kombine uyacak kadar zarifler, hem de çok kullanışlılar. Beyaz tişörtlerinizde eforsuz bir görünüm elde edip aynı zamanda şık olmak istiyorsanız siz de gözlük ipi kullanabilirsiniz!

Her kombininize uyacak şık ve zarif tasarımıyla Glitz Gözlük Zinciri stilinizin vazgeçilmez tamamlayıcı parçası olmaya aday!

2-Daha Fazla Kolye

Beyaz bluzlu kadının üzerinde doğal incili doğal taşlı kolyeyle katmanlaştırılmış altın kolyeler 

Kolyeleri takmayı çok seviyoruz. Kim daha fazla kolye takmaya hayır der ki? Biz kesinlikle demeyiz. Kolyeleri tek başına kullanmaktan çok onları katmanlaştırarak kullanmak son zamanlarda çok moda.

Yaratıcılığınızı ve zevklerinizi kullanarak oluşturacağınız kombinlerin bir numaralı parçaları olmaya aday Allure Altın Kaplama Zincir ve Glam Altın Kaplama Zincir Kolyeleri asla çıkarmak istemeyeceksiniz!

3-Zarif Bir Dokunuş

Beyaz mermer üzerinde doğal incili doğal taşlı kolyeler

Eğer siz modaya ayak uydurmak istemeyen, bana tek başına kolye yeter diyenlerdenseniz, sizin için de önerimiz var! Hayatınızda minimalizmi seviyorsanız, beyaz tişörtüm hem sade hem de zarif dursun istiyorsanız doğal taşlar ve doğal incileri kullanarak tasarladığımız kolyelerimize bakabilirsiniz.

En çok sevilen kolyelerimiz Anastasia Doğal İncili Turmalin Kolye ve Jenna Doğal İncili Ametist, Pembe Opal & Turmalin Kolye hem sıra dışı hem de zarif kadınlar için tasarlandı.

 4-Eğlenceli ve Renkli: Boncuklar

Şezlong üzerinde renkli cam boncuklu gözlük ipi, siyah kolyeye takılmış, yanında hasır şapka duruyor.

Eğer sizin de mottonuz bizim gibi "Hayat sıkıcı aksesuarlar takmak için çok kısa!" ise, günlük kombinlerinizi sıkıcı olmaktan çıkarmak istiyorsanız rengarenk boncuklu kolyeler tam size göre!

Taş mermer üzerine Cheeky yazılı cam boncuklu renkli choker kolye

Rengarenk cam boncuklardan oluşan Funky yazılı Doğal İncili Choker Kolye ve Cheeky yazılı Doğal İncili Kolye ile çok eğleneceksiniz!

Yorum yapın

Yorumların yayınlanabilmesi için onaylanması gerektiğini lütfen unutmayın