BS35 koduyla %35 İndirim | 1.750 TL üzeri alışverişlerde kargo ücretsiz

BATI'NIN STİL İKONU: FRİDA KAHLO

Dünyanın her yerinden kadınlara ilham veren ve Meksika’nın sömürge sonrası kimliğini şekillendirmede kilit bir figür olan Frida Kahlo, sanat eserleri kadar çarpıcı bir moda anlayışına sahipti. Peki günümüzde bile hala konuşulan bu kadın, nasıl bir stile sahipti?
Kahlo’nun çoğu fotoğrafı siyah beyazdır, ancak birçok boyalı otoportresi bize onun renkli kişisel tarzına dair ipuçları verir. Meksikalıların olabildiğince Avrupalı görünmeye çalışmasının popüler olduğu bir zamanda Kahlo, uzun geleneksel köylü eteklerini,  aksesuarlarını ve annesinin gençliğinden kalma başlıkları gururla taşıdı. Frida Kahlo’nun tarzı hiçbir zaman ana akım haline gelmemiştir.  Devrim sonrası ortaya çıkan kimliği stilini de etkilemiştir. Giyim onun için çeşitli fikirleri temsil etmenin yeni bir yoluydu. Frida Kahlo’nun moda üzerindeki etkisi, sanat dünyasındaki etkisi kadar güçlü sayılmaktadır.
Giyim her zaman kendimizi ifade etmenin en çarpıcı ve etkili yoludur. Peki siz kendinizi nasıl ifade ediyorsunuz? Frida gibi renklerin diliyle mi?
Eğer siz de hayata bakış açısını stiline yansıtanlardansanız,
Bonjouk Studio’nun aksesuarları tam size göre.
Roxy Kolye, Double Trouble Collection
Polly Doğal İncili Yosunlu Akik Kolye
Christina Doğal İncili Yeşim&Çilek Kuvars Bileklik
Euphoria Doğal İncili Yeşim Bileklik

Yorum yapın

Yorumların yayınlanabilmesi için onaylanması gerektiğini lütfen unutmayın