BS35 koduyla %35 İndirim | 1.750 TL üzeri alışverişlerde kargo ücretsiz

Barcelona'ya Yolu Düşenlerin Mutlaka Gezmesi Gereken Yerler

Rengarenk sokakları, ihtişamlı yapıları ve sıcacık insanlarıyla Barcelona, hayatınızda en az bir kere gitmeniz gereken ülkelerden biri. Eğer aklınızda bu muhteşem ülkeyi ziyaret etmek varsa, mutlaka görmeniz gereken yerleri sıraladığımız listemize göz atmadan yolculuğa çıkmayın deriz.

Las Ramblas

Listenin başında tabii ki gece gündüz uyumayan, ışıklarıyla gözlerimizi kamaştıran, ünlü marka mağazalarının ve birbirinden şık restorantlarıyla ünlü Las Ramblas yer alıyor. Bu caddeyi görmeden Barcelona'dan ayrılmamanızı önemle tavsiye ediyoruz.

Sagra da Familia 

Modern mimarinin öncülerinden sayılan Antoni Gaudi'nin izlerini taşıyan bu bazilika, muhteşem mimarisiyle sizi büyüleyecek. Fotoğraf makinenizi yanınıza almayı unutmayın!

Park Guell

Yine Gaudi'nin muhteşem eserlerinden biri olan bu cıvıl cıvıl parka uğradığınıza asla pişman olmayacaksınız. Modern mimarinin doğayla buluşmasıyla ortaya çıkan ihtişam, burayı turistlerin en işlek durağı olmasını sağlıyor. 

El Born Bölgesi

Ben turist olmak istemiyorum, Barcelona yerlisi gibi dolaşmak istiyorum diyorsanız El Born bölgesi sizin için biçilmiş kaftan. Birbirinden lezzetli yemekleri bulabileceğiniz bu mahalleden pinchos yemeden ayrılmamanızı ısrarla öneriyoruz.

Casa Mila

Bu yazımızda Gaudi’den oldukça sık söz ettiğimizi fark etmişsinizdir. Fakat yine onun imzasını taşıyan bu mükemmel yapıdan bahsetmeden edemeyeceğiz. Fazla söze gerek yok, gördüğünüz zaman bize teşekkür edeceksiniz.

La Boqueria 

Alışveriş yapmadan bu ülkeyi terk etmem mi diyorsunuz? O zaman sizi La Boqueria'ya alalım, çünkü bu tarihi pazar yüzünden bavullarınızda yer kalmayacak. 

Poble Espanyol

Barselona’da tarihin en güzel çağlarına gidip samimi bir havayı solumak istiyorsanız sizi Poble Espanyol’a alalım. Küçük bir Barselona köyü oluşturulan açık hava müzesinde, İspanya’nın yerel hayatına dair pek çok iz sürebilirsiniz.

 

Yorum yapın

Yorumların yayınlanabilmesi için onaylanması gerektiğini lütfen unutmayın