BS35 koduyla %35 İndirim | 1.750 TL üzeri alışverişlerde kargo ücretsiz

Ay Işığının Parıltısını Ay Taşı ile Üzerinizde Taşıyın

Ay taşının parlak beyaz görüntüsü ile çakralarınızı doldurdurun ve ay ışığının parıltısını hissedin!

Ay taşını ruhunuzun derinliklerinde var olan iç tanrıçayı açmak, denge ve uyumlu olmak için kullanabilirsiniz. Ayın kendisi kadar eski olan Aytaşı gizemli bir taştır. Aytaşı ayın büyüsü ile bağlantı içinde olmuştur. Koruyucu, tutkulu bir taştır. Bilgeliğe giden yolu temsil eder.

Aytaşı, daha duyarlı ve içsel halde olmamızı sağlayan kalp çakrasını açmaya yardımcı olur. Aytaşı yaratıcılığınızı geliştirir ve ilhamınızı ortaya çıkarır. Sakinleştirici bir taştır.

Aytaşı, Roma'da takılar için yaklaşık iki bin yıldır kullanılmıştır. Hindistan'da her zaman özel bir öneme sahip kutsal bir taş olmuştur ve orada geleneksel bir düğün hediyesi olarak verilir. Aytaşı, özellikle gece ay çıktığında parladığı için eskilerde su üzerinde seyahat edenler için koruyucu olmuştur. Aytaşı aynı zamanda aşk taşıdır. Kalbe ve hislere etkisi vardır.

Bu doğal taşın enerjisi dengeliyor ve iyileştiriyor. Duyguları ifade edememek veya bastırmak yerine, kontrol altına almanızı sağlıyor. Ay taşı beyaz rengin enerjisi, temizlik, saflık, birlik ve masumiyeti ile uyum içerisindedir.

Ay taşını kullandığımız kolye ve bileklikler:

Marilyn Doğal İncili Ay Taşı Kolye

Marilyn Doğal İncili Ay Taşı Kolye için tıkla!

Marilyn Doğal İncili Ay Taşı Bileklik

Marilyn Doğal İncili Ay Taşı Bileklik için tıkla!

Yorum yapın

Yorumların yayınlanabilmesi için onaylanması gerektiğini lütfen unutmayın