BS35 koduyla %35 İndirim | 1.750 TL üzeri alışverişlerde kargo ücretsiz

Asalet ve İhtişamın Rengi: Mor

Renkler üzerinizde taşıdığınızda ve kullandığınızda anlam bulur. Her rengin kendine özgü anlamı, enerjisi ve yararı vardır. Bu renklerden biri de mor rengidir.

Mor, mavinin sakin dengesini ve kırmızının şiddetli enerjisini birleştirir. Mor renk genellikle kraliyet ailesi, asalet, güç ve hırs ile ilişkilendirilir. Mor ayrıca zenginlik, yaratıcılık, bilgelik, ihtişam, barış, gurur, bağımsızlık anlamlarını temsil eder.

Mor renk, doğada nadir görülen bir renktir ve sonuç olarak genellikle kutsal bir anlama sahip olarak görülür. Lavanta, orkide, lila ve mor çiçekler narin ve değerli olarak kabul edilir.

Mor renk, ruhu yükseltmek, zihni ve sinirleri yatıştırmak, maneviyat duyguları yaratmak, duyarlılığı arttırmak, hayal gücü ve yaratıcılığa teşvik etmek gibi zihin ve beden üzerinde çeşitli etkilere sahiptir.

Morun renk tonları farklı anlamlara sahiptir. Açık mor tonlar, kadınsı enerji ve inceliğin yanı sıra romantik ve nostaljik duyguları temsil eder. Koyu mor tonlar kasvet, üzüntü ve hayal kırıklığı duygularını uyandırır. Parlak mor tonlar zenginlik ve kraliyet anlamına gelir.

Çok fazla mor, sinirlilik, sabırsızlık ve kibirlilik özelliklerini ortaya çıkarır. Çok az mor güçsüzlük, olumsuzluk ve ilgisizlik duyguları ortaya çıkarır. Mor renk, güçlü bir sıcak ile güçlü bir soğuk rengi birleştirerek oluşturulduğundan, renk hem sıcak hem de soğuk özelliklerini korur.

Mor renkli değerli taşların hayal gücünüzü arttırdığına, sakinleştirdiğine ve yeni şeylerin öğrenilmesine yardımcı olup enerji verdiğine inanılıyor.

Mor rengi kullanarak tasarladığımız ürünlerimiz:

Jenna Ametist, Pembe Opal & Turmalin Kolye

Jasmine Doğal İncili Ametist Kolye

Gabrielle Doğal İncili Yakut-Safir Kolye

Jenna Ametist, Pembe Opal ve Turmalin Bileklik

Lily Doğal İncili Ametist Bileklik

Lina Doğal İncili Ametist Taşlı Gözlük Zinciri

Lina Doğal İncili Ametist Taşlı Gözlük Zinciri için tıkla!

Yorum yapın

Yorumların yayınlanabilmesi için onaylanması gerektiğini lütfen unutmayın