BS35 koduyla %35 İndirim | 1.750 TL üzeri alışverişlerde kargo ücretsiz

Arkadaş Profiline Göre Yılbaşı Hediye Önerileri

Yılbaşı hediye önerilerinde daha özel, daha anlamı ve daha uygun hediyeler arıyorsanız size özel arkadaş profillerinize göre seçebileceğiniz önerilerde bulunduk. "Görünce aklıma sen geldin" diyebileceğiniz, anlamlı, ve tam arkadaşlarınıza göre hediyeleri gönül rahatlığı ile seçebilmeniz için yazımıza geçebiliriz!

1- Saat Meraklısı Arkadaşınız

Eğer arkadaşlarınız saat takmaktan hoşlanıyorsa, hatta saat koleksiyonları bile varsa bileklerinin boş kalmaması için onlara bileklik alabilirsiniz. Bonjouk Studio bileklikleri sade ve şık tasarımlarıyla tüm saatlere uyum sağlar. Arkadaşlarınız doğal taşlardan gelen pozitif enerjileri tüm yıl üzerlerinde taşıyacaklar!

Barok İnci, Ametist, Pembe Opal, 24 Ayar altın kaplama toplardan oluşmuş bileklik

2- Sadelikten Yana Arkadaşınız

Giyim ve takı zevkleri şık ve sade parçalar olan arkadaşlarınıza hediye önerimiz Colette Güneş Taşı Kolye! Güneş Taşı şans getiren bir taştır. Enerjisini güneşten alır ve iyilik, güzel enerji verir. Bu anlamlı taş ile tüm yıl şans arkadaşlarınızdan yana olacak!

Güneş Taşı, 24 ayar altın kaplama toplardan oluşan kolye

3- Göz Alıcılıktan Hoşlanan Arkadaşınız

Eğer arkadaşlarınız göz alıcı, iddialı parçalar kullanmayı seven bir kişiliği varsa da ona en uyacak hediye Calypso Barok İncili Turmalin & Güneş Taşı Choker Kolye! Kendini her ortamda belli edecek, dikkat çekecek bir kolye olan Calypso Kolye, özen ve dikkatle tasarlandı.

 Barok İnci, Turmalin, Güneş Taşından oluşan kolye

4- Anlamlı Hediye Seven Arkadaşınız

Eğer arkadaşınıza daha çok sizin için anlamı olan, değerli bir hediye vermek istiyorsanız Kişiselleştirilebilir Gözlük Zincirlerimiz tam size göre! Aranızda, sadece ikinizin bildiği bir şeyi yazdırabilir, baş harflerinizi yazdırabilir, ya da sizin için önemli bir tarihi yazdırabilirsiniz. En yakın arkadaşlarınıza, kimseden olmayan özel bir hediye verin!

kişiselleştirilebilir gözlük ipi

5- En Sevdiği Renk "Siyah" Olan Arkadaşınız

Tıpkı bizim gibi en sevdiği renk siyah olan, neredeyse her gün siyah giymekten bıkmayan ve siyah parçaları kullanmaktan mutlu olan arkadaşlarınıza hediye önerimiz Astraea Granat, Turmalin & Yakut-Safir Kolye! Siyah ve morun en güzel tonlarını buluşturduğumuz Astraea Kolye ile arkadaşınızın siyahın asaletini ve güçlü etkisini üzerinde taşımasına izin verin...

Granat, turmalin, yakut-safir, 24 Ayar altın kaplama toplardan oluşan kolye

6- Trendleri Yakından Takip Eden Arkadaşınız

Gözlük zincirleri son zamanlarda yükselen bir moda. Bu modaya uyan ve gözlük zincirlerini taşımayı seven arkadaşlarınıza hediye önerimiz de Mila Doğal İncili Sodalit Gözlük Zinciri. Gözlükleri taşımanın en şık yolu olan gözlük zincirleri ile arkadaşlarınız bir daha gözlüklerini kaybetmesin!

Sodalit, doğal inciler, 24 Ayar altın kaplama toplar ve 24 Ayar altın kaplama zincir ve silikon tutacaklardan oluşan mavi gözlük zinciri

Mila Doğal İncili Sodalit Taşlı Gözlük Zinciri için tıkla!

Daha fazla Doğal Taşlı, Doğal İncili Kolye ve Bilekliklerimiz anlamlı ve değerli mesajlar vermek için Bonjouk Studio'da!

Yorum yapın

Yorumların yayınlanabilmesi için onaylanması gerektiğini lütfen unutmayın