BAHAR koduyla %30 İndirim | 1.750 TL üzeri alışverişlerde kargo ücretsiz

Aquamarine Taşının Özellikleri ve Faydaları

Gök zümrütü adı ile bilinen doğal ve faydalı taşımızla tanışın, Aquamarine! Açık mavi ve yeşil renklerini bünyesinde barındırmasından dolayı, sakinlik taşı olarak da bilinen Aquamarine, muhteşem renginden dolayı denizciler arasında tılsım taşı olarak bilinmektedir. Bir rivayete göre ise, dönemin kahinleri geleceği görmek için Aquamarine taşından faydalanıyormuş, bu sebeple kahin taşı olarak da bilinmekteymiş. 

Mavinin en güzel tonlarını benliğinde barındıran, ışıl ışıl tavrıyla göz kamaştıran bu taşın hem ruhumuza, hem bedenimize faydası saymakla bitmez. 

Öncelikle şunu belirtmek gerekir ki, bu taş adeta pozitif enerji deposu! Taşıyana iyimserlik, neşe ve keyif verir. Stres ve gerginlik duygularını kişiden uzaklaştırır. Mantıklı tarafınızı hayata geçirir. Cesaret, denge ve özgüven veren bir taştır, kişinin duygularını daha kolay ifade etmesine yardımcı olur. Zihinsel ve bedensel bir rahatlık verir. İç güdülerin güçlenmesinde yardımcı olur, konsantrasyonu arttırır. 

Tüm bunların yanında, vücudumuzun sağlığıyla omuz omuza çalışır. Sindirim sisteminin sağlıklı olmasında oldukça etkilidir. Solunum yolu rahatsızlıklarına, boğaz ağrısına, tiroid hastalıklarına iyi gelir. Hafızayı güçlendirir. 

En çok merak ettiğiniz kısma yaklaşıyoruz, peki Aquamarine taşı hangi burcun taşı dediğinizi duyar gibiyiz. Tüm burçlarda etkisini göster de, Balık, İkizler, Kova, Terazi ve Akrep burçlarında en güçlü etkisini gösteriyor.

Siz de tüm bu faydaları çok şık bir aksesuarda birleştirmek isterseniz Bonjouk Studio’nun önerilerine göz atabilirsiniz. 

Margot Doğal Taşlı Barok İncili Kolye, Double Trouble Collection

Meredith Doğal İncili Aquamarine Kolye, Double Trouble Collection

Amanda Aquamarine & İnci Kolye, Limited Edition

Yorum yapın

Yorumların yayınlanabilmesi için onaylanması gerektiğini lütfen unutmayın