BS35 koduyla %35 İndirim | 1.750 TL üzeri alışverişlerde kargo ücretsiz

Anneler Günü Yaklaşıyor: Anneler Günü için 6 Hediye Önerisi

Annelerimiz dünyadaki en değerli varlıklarımız. Onların yüzündeki tebessüm, bizim dünyamızı aydınlatmaya yeter. Onu bir buket çiçekle bile mutlu edebileceğimizi bilmemize rağmen, gelin bir adım ileri gidelim ve daha ince düşünelim. Hediye önerilerimizi bu yazımızda bulabilirsiniz. 

 

En az maliyetli olandan başlayalım: Onu önemsediğinizi hissettiren bir mesaj!

İster anneniz, ister sevgiliniz, eşiniz, kayınvalideniz, Anneler Günü’nde basit bir mesaj sevdiğiniz tüm kadınları mutlu etmeye yeter.

Saksıda çiçek ve en sevdiği çikolata

Bir insanı mutlu etmenin en kolay yollarından biri çiçek ve çikolatadır. Bir de en sevdiği çiçeği unutmadıysanız, daha ne olsun? Annenize en sevdiği çiçeği saksıda hediye edin, büyüdükçe sizi hatırlasın. 

Anneler Günü için el yapımı hediye: Hem güzel hem kullanışlı, kilden Anneler Günü bardağı

Annenize dünyadaki en özel bardağı hazırlayabilirsiniz. Biricik ve duygularınızla hazırladığınız bu bardak annenizi çok mutlu edecek. İhtiyacınız olan malzemeler çok basit, biraz kil ve akrilik boya ile ona duygularınızı anlatabilirsiniz. 

El yapımı, oyma taş mücevher

Her biri Hintli artizanların elinde birer birer hazırlanmış, kendine has ve biricik aksesuarlarımızla annenize çok şık bir sürpriz yapabilirsiniz. Ancient Hands koleksiyonumuzla ona kendini özel hissettirin. 

Kişiselleştirilebilir hediye

Anneniz sizin için özelse, aksesuarı neden ona özel olmasın? Alphabet serimizle ona özel bir hediye alın. 

İncileri hangi anne sevmez ki?

Doğal incilerimizle ve doğal taşlarımızla emek emek tasarladığımız biricik kolyelerimiz annenizi mutlu etmek için yola çıkmayı bekliyor. 

Yorum yapın

Yorumların yayınlanabilmesi için onaylanması gerektiğini lütfen unutmayın