BS35 koduyla %35 İndirim | 1.750 TL üzeri alışverişlerde kargo ücretsiz

2021 Yaz Oje Trendlerine Göz Atalım

 

Hepimizin heyecanla beklediği yaz ayları geldi çattı. Şimdi sırada çiçekli elbiseler, rengarenk takılar, deniz, kum ve güneş var! Eh tüm bunların tamamlayıcısı diyebileceğimiz ojeler de yazdan nasibini almasa olmazdı. Bakalım bu yaz tırnaklarımızda hangi renkleri ve desenleri göreceğiz...


Çağdaş Sanat Esintileri

Nail art furyası başladığından beri her birimiz içimizdeki ressamı serbest bırakma kararı aldık ve tırnaklarımızı tuvallerimize çevirdik. Bunu gören moda dünyası da bu yaz nail art trendlerinde çağdaş sanat esintilerine yer vermeye karar vermiş gibi görünüyor…


Su Yeşili

Doğanın en güzel tonlarını barındıran yeşilleri, kıyafetlerimizde olduğu gibi ojelerimizde de oldukça sık göreceğiz. Özellikle su yeşilleri, bebek yeşilleri gibi pastel tonlar bu yazın vazgeçilmez renklerinden olacak.


Doğal Tırnaklar


Geçtiğimiz yıllara nazaran çok daha sade, duru ve doğal tonları hem makyajlarımızda hem de kıyafetlerimizde daha sık görmeye başladık. Bu akım tırnaklarımıza da sıçradı ve yok gibi görünen, sadece sağlıklı tırnak görünümü sağlayan transparan ojeler, bu yaz çok sık karşımıza çıkacak. 


Çiçekli Desenler


Yaz geliyorsa rengarenk çiçekler de geliyor demektir! Çiçekli elbiselerimize, çiçekli takılarımıza bir eş daha geliyor ve tırnaklarımız da çiçekleniyor! Tırnaklarınızdan papatyalar toplamaya hazır olun!


Şeker Pembesi


İlkbahar-Yaz trendlerinde çok sık karşımıza çıkan pembe tonları, konu ojeler olunca da kendini göstermekten geri kalamadı. Bu canlı pembeleri isterseniz her bir tırnağınıza farklı tonlarda sürerek bir renk cümbüşü yaratabilir isterseniz de vurucu tek bir renkle ortalığı aydınlatabilirsiniz.



Fotoğraflar:

https://pin.it/24vS2Zy

https://pin.it/1SiVK6b

https://pin.it/5azvU8Q

https://pin.it/4K3pVXX

https://pin.it/bLQR7np

Yorum yapın

Yorumların yayınlanabilmesi için onaylanması gerektiğini lütfen unutmayın