BS35 koduyla %35 İndirim | 1.750 TL üzeri alışverişlerde kargo ücretsiz

2021 Sahil Kombinlerinin Vazgeçilmezleri

Yaz aylarının sıcaklığını hissetmeye başladığımız bu güneşli günlerde insan, deniz, kum, bronz ten ve efil efil kıyafetleri düşünmeden edemiyor. Hepimiz biran önce yaz gelse de tatile gidip plajların keyfini çıkarsam, bütün gün eğlenip tüm pozitif enerjiyi iliklerime kadar hissetsem diyor. Merak etmeyin, çok az kaldı. Ama bu günler gelmeden önce bu yaz sahil modasında olmazsa olmazlar neler bir öğrenelim, tatil alışverişimizi ona göre yapalım deriz. Bakalım bu yaz plajlarda hangi aksesuarlar ön planda olacakmış…


Hasır Şapkalar


İsterse yüzyıllar geçsin, biz bu şapkalardan vazgeçmeyiz! Nerede olursak olalım kendimizi Miami plajlarında hissettiren, her kombine yakışmayı başaran üstüne üstlük bir de zararlı ışınlardan korunmamıza yardımcı olan bu şapkalar, her yaz olduğu gibi 2021 yazının da gözdelerinden.


Güneş Gözlükleri


Birkaç yıldır süregelen retro çılgınlığı bu yaz da devam ediyor desek yeridir. Özellikle güneş gözlüklerinde 60’lı yılları ikonik beyaz kemikli modelleri çok popüler olacak. Bunun yanında geometrik desenli ve fütüristik çerçeveler de en çok tercih edilenler arasında olacağa benziyor. 


Plaj Çantaları


2021 yazı yine hasır plaj çantalardan vazgeçemediğimiz bir yıl olacak gibi görünüyor ama aynı zamanda handmade furyasının etkisi altında olan bu sezonda, bez çantalara ve örgülü modellere de çok sık rastlayacağız. 


Sandaletler 


Yazın en sevdiğimiz yanlarından biri olan sandaletlerde, aynı çantalar gibi örgülü modellerin ön plana çıktığını göreceğiz. Ayrıca bu örgülü modellerine bir de platform topuk ekleniyor desek? Bu yaz çok stil geçeceğe benziyor.


Bikini ve Mayolar


İşte en önemli kısımlardan birine geldik; mayolar ve bikiniler. Bu yıl hemen hemen herkesin zevkine göre bikini ve mayo modelleri bulunuyor. Dantelli, düğmeli, püsküllü bikiniler, tüm vücudu saran rengarenk mayolar ve birbirinden canlı modellerle bu sene plajlarda Fashion Week yaşanacak gibi görünüyor.


Takılar


Ve tabii ki tüm bunların tamamlayıcısı, plajlarda ışıl ışıl olmamızı sağlayacak takılara geldi sıra. Bu yaz rengarenk kolyelerin ve halka küpelerin yanısıra modası asla geçmeyen halhallar en ön sıralarda geliyor. Tüm şıklığıyla bileklerimizde yerine alacak halhalların modasının asla geçmemesi bizi çok mutlu ediyor. 

Bu yazın trendlerini yakından takip ediyorsanız, Bonjouk Studio’nun birbirinden güzel halhal modellerine mutlaka göz atmalısınız! 



Yorum yapın

Yorumların yayınlanabilmesi için onaylanması gerektiğini lütfen unutmayın