BS35 koduyla %35 İndirim | 1.750 TL üzeri alışverişlerde kargo ücretsiz

2021 İlkbahar/Yaz Moda Trendleri

Son iki sezonu pandeminin gölgesinde geçiren moda dünyası, 2021 İlkbahar/Yaz trendlerinde beklendiği üzere karamsar değil, iyimser bir sezon sinyalleri verdi.

Özel günlerin ertelendiği, eğlenceli buluşmalara sosyal mesafe engelinin geldiği bu sezonda, moda da tıpkı ruh halimiz gibi iki uç arasında mekik dokuyor. Bir taraftan içerinin güvenine alıştığımız için evde de giyilebilecek, daha rahat hissedeceğimiz sportif kıyafetlere ve güven veren doğa dostu kumaşlara yönelecek, bir taraftan dışarının cazibesinden de vazgeçemediğimiz ve umudumuzu kaybetmediğimizi göstermek istediğimiz için yenilikçi, cesur ve konforlu hissedeceğimiz pratik parçalara yöneleceğiz.

Günlük kıyafetlerde renkli elbiseler, gömlekler, ‘boyfriend’ ceketler, trençkotlar, çoğu gömlek yakalı yaratıcı tunikler, vücudu saran ince trikolar, baharlık renki kabanlar, şık eşofmanlar, midi etekler, hırkalar, pantolonlar, ince deriler ve denim bu sezon başrolde olacak.

Fotoğraf: Julien Boudet

Dantel ve güpürün geri döndüğü 2021 yazında, özellikle 40’lı yılların elbiseleri ile 90’lı yılların düşük omuzlarına çok sık rastlayacağız. Ebru desenleri, transparan detaylar, çiçekler ve ekoselerin ön planda olduğu sezonda, ev terlikleri, eşarplar, çok büyük ve çok küçük çantalar, beyaz uzun çizmeler, sarı ve mavi renkteki tamamlayıcı parçalar, geçen sezon başlayan altın zincir detayları da en çok göreceğimiz aksesuarlardan olacak.


Peki gelelim bu sezonun renklerinin neler olacağına…

Uluslararası renk otoritesi Pantone Color Institute 2021 İlkbahar/Yaz sezonunda yaratıcılığa ilham veren çok yönlü ve oldukça kapsayıcı bir renk yelpazesine vurgu yapıyor. Bu sezon, mücevher tonlarından, çöl tonlarına, Akdeniz’e özel pastel renklerden parlak tonlara kadar tüm renklerin etkileşimde olması bekleniyor.

Doğal ve değerli taşların göz alıcı renkleri, kadife çiçeklerinin canlı tonları, gün ışığının sarısı, kristal berraklığında suyun ve açık gökyüzünün tonlarının de yer aldığı bu sezonda yanık mercan, kül ve pas tonları da bulunuyor.

Siz de 2021 İlkbahar/Yaz trendlerine uyum sağlamak isterseniz, Bonjouk’un doğal taşlarla tasarlanan ürünleriyle sezona damganızı vurabilirsiniz...

Eleni Turkuaz & Mercan & İnci Kolye, Double Trouble için hemen tıklayın!

Mon Cherie Kolye için hemen tıklayın!

Lovefool Doğal Taşlı & Barok İncili Kolye için hemen tıklayın!

 

https://www.fashionsarab.com/mbfwi-mehtap-elaidi-spring-summer-2021/

https://vogue.com.tr/sokak-stili/sokak-stili-2021-ilkbaharyaz-kopenhag-moda-haftasi/37

https://stylecaster.com/paris-fashion-week-mens-street-style/

Yorum yapın

Yorumların yayınlanabilmesi için onaylanması gerektiğini lütfen unutmayın