BS35 koduyla %35 İndirim | 1.750 TL üzeri alışverişlerde kargo ücretsiz

2021 Aksesuar Trendlerinde Bizleri Neler Bekliyor?

Sonunda hepimizin büyük umutlarla beklediği 2021 yılının içerisindeyiz. Yeni bir yılla birlikte, yepyeni kıyafet, dekorasyon ve aksesuar trendleri de hayatımıza giriş yaptı. Sizlerle bu yazımızda, 2021 yılının aksesuar trendlerinde bizleri neler beklediğini paylaşacağız…


Son iki senedir hayatımıza tekrar dönen retro modası, yerini 2021 yılında da koruyacak gibi görünüyor. 80’lerin mücevher ve aksesuarlarını bu yıl fazlasıyla göreceğiz.

 Altın ve Gümüş Zincirler
Geçen senelerde de kıyafetlerimizin tamamlayıcı aksesuarlarından olan altın ve gümüş zincirler, bu sene de oldukça moda! Hatta ne kadar büyük olurlarsa o kadar iyi diye düşünülüyor.

Renkli Boncuklar ve Lastik Tokalar
80’ler dendiği zaman akla ilk gelen şey rengarenk kıyafetler ve takılardır. Bu yazın çok renkli geçeceğini söyleyen modacılar, takılarda da birbirinden farklı renkte boncukların kullanılacağını belirtiyorlar. Ayrıca hem bileklerinizi hem de saçlarınızı süsleyecek lastik tokalara 2021 yılında çok fazla rastlayacaksınız.
İnciler
Bir dönem etkisini kaybeden inciler, 80’li yılların geri dönmesiyle birlikte hayatımıza tekrar dahil oluyorlar. Şık ya da spor fark etmeksizin her kıyafetinize uyum sağlayacak bu değerli taşları çekmecenizden çıkarmanın tam zamanı.

Yorum yapın

Yorumların yayınlanabilmesi için onaylanması gerektiğini lütfen unutmayın